Українська правда

Какабадзе: На стадіоні у Познані буде багато наших вболівальників

Руслан Травкін — 10 жовтня, 19:30
Какабадзе: На стадіоні у Познані буде багато наших вболівальників
Отар Какабадзе
worldsport.ge

Досвідчений гравець збірної Грузії Отар Какабадзе, який грає у польській Краковії, запевнив, що на матч у Познані з Україною прийде багато грузинських вболівальників.

Його слова цитує сайт WorldSport.ge.

апевно, стадіон буде заповнений, до такого ми звикли. Останнім часом ми можемо виділити грузинських уболівальників у виїзних матчах, де б ми не грали, нас завжди підтримує багато вболівальників. Це одна з наших сильних сторін.

Ми хочемо порадувати їх, щоб вони щасливими пішли додому.

Я грав багато ігор на цьому стадіоні. Я з командою зустрівся уже в Польщі. Я приїхав на машині (у тренувальний табір – прим.) за кілька годин.
Матч? Подивимося, що буде завтра", – сказав Какабадзе.

Нагадаємо, свій наступний поєдинок Україна проведе 11 жовтня проти Грузії (номінально домашня гра). За три дні після того на українців очікує протистояння з Чехією.

У вересневих матчах українці поступилися Албанії (2:1) та Чехії (3:2). Після цих поєдинків Україна посідає останню сходинку у групі, лідером є Грузія.

Зазначимо, що тренерський штаб національної команди зіткнувся з суттєвими кадровими втратами – 8 футболістів не зможуть допомогти команді. Чемпіон підготував список втрат України та розповів, кого Ребров викликав на заміну травмованим гравцям.

Збірна України з футболу Ліга націй УЄФА Збірна Грузії з футболу Отар Какабадзе