Українська правда

Нагорняк: Забарному альтернативи немає

Андрій Яросименко — 17 жовтня, 09:10
Нагорняк: Забарному альтернативи немає
Ілля Забарний
УАФ

Український тренер, колишній нападник національної збірної Сергій Нагорняк вважає, що позиція Іллі Забарного в національній команді залишається безальтернативною через хорошу гру захисника.

Його слова передає Sport.ua.

"Щодо Забарного я давно казав, що йому альтернативи немає. Забарний виграє всю боротьбу та починає атаки. Він виграє майже всю верхову боротьбу. Сьогодні позиція, на якій грає Забарний, у нас закрита на десятиліття. Мені здається, він надовго у збірній. Головне, щоби травм у нього не було. А загалом він показує гарну, солідну гру.

Не просто так пишуть, що ним топові клуби цікавляться. Я думаю, що у Борнмуті він не затримається. Так, він підписав новий контракт із "вишнями". Зрозуміло, що в Англії просто так це не робитимуть. Такі контракти підписують, щоб перепродати футболіста дорожче", – сказав Нагорняк.

Нагадаємо, у 3 турі Ліги націй збірна України мінімально перемогла Грузію, а напередодні команда Сергія Реброва зіграла внічию з Чехією. В листопаді на "жовто-синіх" чекають виїзні матчі проти Албанії та Грузії.

У вересневих матчах українці поступилися Албанії (2:1) та Чехії (3:2). Після цих поєдинків Україна посідає останню сходинку в турнірній таблиці.

Борнмут Ілля Забарний Збірна України з футболу Ліга націй УЄФА Сергій Нагорняк