Українська правда

Шевчук: Шахтар нічого не зміг протидіяти Аталанті в ЛЧ

Андрій Яросименко — 3 жовтня, 10:28
Шевчук: Шахтар нічого не зміг протидіяти Аталанті в ЛЧ
В'ячеслав Шевчук
ФК Шахтар

Колишній захисник Шахтаря В’ячеслав Шевчук прокоментував виступ "гірників у Лізі чемпіонів проти Аталанти (0:3). Він заявив, що бергамаски мали повну домінацію на футбольному полі.

Його слова передає Sport-express.ua.

"Аталанта була сильніша за Шахтар у всіх аспектах: у плані організації гри, фізичної, тактичної, технічної підготовки. Бергамаски провели потужний матч у своєму стилі: агресивно та високо пресингуючи по всьому полю. Шахтар нічого не зміг із цим вдіяти, за всю гру, маючи всього лише один момент – коли пробивав Конопля на початку другого тайму.

Донецька команда програла майже всі єдиноборства і підбирання, а це дуже важливо у футболі. Для мене сучасний футбол – це коли всі гравці атакують і всі захищаються. На відміну від Шахтаря, Аталанта показала сучасний футбол. Італійська команда вся йшла в атаку і оборонялася, діючи компактно. Шахтар нічого не зміг протидіяти супернику, гравці не змогли один в один проявити себе", – сказав Шевчук.

Нагадаємо, після двох турів Ліги чемпіонів у Шахтаря лише одне очко, набране у грі з Болоньєю, а Аталанта має в активі чотири бали. Раніше про гру українського колективу висловився Андрій Воробей

У наступному турі "гірники" навідаються у гості до англійського Арсенала, а бергамаски наступного дня на своєму полі прийматимуть шотландський Селтік.

Шахтар В'ячеслав Шевчук Шахтар Донецьк Ліга чемпіонів-2024/25