Українська правда

Гравець збірної Грузії: Гра проти України – новий досвід для нас

Руслан Травкін — 10 жовтня, 19:46
Гравець збірної Грузії: Гра проти України – новий досвід для нас
Отар Кітеішвілі
Instagram

Хавбек збірної Грузії та австрійського Штурма Отар Кітеішвілі хоче, щоб переможна серія національної команди у Лізі націй продовжилася.

Його слова цитує sportall.ge.

"Настрій, як завжди, ідеальний. Ми готуємося до важливих і дуже складних ігор. У вересні ми провели вдалі матчі, це заслуга наполегливої ​​роботи та хорошої підготовки. Необхідно продовжити цю успішну серію.

Гра з Україною – це новий досвід для нас. Ми були дуже раді дізнатися, що нас буде підтримувати велика кількість грузинських уболівальників", – сказав Отар.

Нагадаємо, свій наступний поєдинок Україна проведе 11 жовтня проти Грузії (номінально домашня гра). За три дні після того на українців очікує протистояння з Чехією.

У вересневих матчах українці поступилися Албанії (2:1) та Чехії (3:2). Після цих поєдинків Україна посідає останню сходинку у групі, лідером є Грузія.

Зазначимо, що тренерський штаб національної команди зіткнувся з суттєвими кадровими втратами – 8 футболістів не зможуть допомогти команді. Чемпіон підготував список втрат України та розповів, кого Ребров викликав на заміну травмованим гравцям.

Збірна України з футболу Ліга націй УЄФА Штурм Грац Збірна Грузії з футболу