Українська правда

Це "пологовий будинок": Леоненко – про гру збірної України з Чехією

Олександр Булава — 15 жовтня, 15:20
Це пологовий будинок: Леоненко – про гру збірної України з Чехією
УАФ

Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко розкритикував гравців збірної України за гру проти команди Чехії у 4 турі Ліги націй (1:1).

Цитує Леоненка "Збірна".

"Я ще до матчу говорив, що буде нічия, щоправда, не знав, яка. Збірну України я вже називаю "пологовим будинком", тому що моменти й голи ми народжуємо. Але гра була рівна, нічийна і нудна.

Найголовніше, і це мінус для Сергія Реброва, що всі наші лідери, як вони самі себе називають, грали однаково з Тортом Прага (Чехією), хоча там зірок немає.
Я вчора взагалі не бачив лідерів на полі, всі були однаковими!

Ребров каже, що ми багато створили моментів, але я так не вважаю. Значить, хтось із нас лукавить, і це точно не я. У мене всі ходи записані! Я це звик робити ще з часів "Великого футболу". Якщо хтось із центру поля у воротаря вдарив, то це не момент", – сказав Леоненко.

Нагадаємо, у 3 турі Ліги націй збірна України мінімально перемогла Грузію, а напередодні команда Сергія Реброва зіграла внічию з Чехією. В листопаді на "жовто-синіх" чекають виїзні матчі проти Албанії та Грузії.

Для того, щоб виграти групу, потрібно вигравати в обох поєдинках та сподіватися, що чехи візьмуть не більше одного очка у двох заключних турах.

Збірна України з футболу Віктор Леоненко Ліга націй УЄФА