Українська правда

Криськів: Після перемоги не відлягло, але позитив присутній

Андрій Яросименко — 12 жовтня, 15:08
Криськів: Після перемоги не відлягло, але позитив присутній
Дмитро Криськів
УАФ

Півзахисник донецького Шахтаря та збірної України Дмитро Криськів поділився емоціями після перемоги національної команди у матчі Ліги націй проти Грузії (1:0).

Його слова передає Суспільне.

"Чи відлягло після перемоги? Та не можна сказати, що відлягло, але є позитив. Перемога завжди надає впевненість, тим паче, що тренер наполягав, що ми на минулому зборі пропустили п'ять м'ячів. А якщо ти пропускаєш п'ять голів, то скільки треба забивати, щоб перемогти в обох матчах.

Цю перемогу вважаю позитивною у тому сенсі, що позаду зіграли "на нуль", а попереду забили, ще були моменти. Це надасть нам впевненості і в обороні, і в атаці. Ми розберемо гру і на позитивній ноті будемо готуватися до Чехії", – сказав Криськів.

Зазначимо, що півзахисник Шахтаря на 91 хвилині замінив Калюжного, він став третім дебютантом збірної України у цьому поєдинку.

Збірна Грузії після трьох матчів лідирує у квартеті, маючи 6 очок. Після екватору змагань "синьо-жовті" розташувалися на останньому рядку в турнірній таблиці групи. Сакартвело та Чехія мають по 6 балів, в України та Албанії по 3 залікові пункти.

Збірна України з футболу Ліга націй УЄФА Дмитро Криськів Збірна Грузії з футболу