Українська правда

Шанси Динамо на плейоф та претенденти на титул: визначилися фаворити Ліги Європи

Станіслав Лисак — 24 вересня, 13:31
Шанси Динамо на плейоф та претенденти на титул: визначилися фаворити Ліги Європи
ФК Динамо Київ

Вже завтра, 25 вересня, розпочинається Ліга Європи УЄФА сезону-2024/2025 в оновленому форматі.

За найпрестижніший трофей у клубному європейському футболі поборються 36 команд з 22 країн, серед них і віцечемпіон України, київське Динамо.

Зазначимо, що основний раунд ЛЄ тепер відбуватиметься за нового формату. Усі учасники зіграють вісім матчів із вісьмома різними командами, а не з трьома клубами двічі, як це було раніше. При цьому чотири поєдинки для кожної з команд будуть домашніми, а інші чотири — гостьовими.

За підсумком восьми турів етапу ліги формується турнірна таблиця. Найкращі вісім команд автоматично потраплять до 1/8 фіналу, а команди, які посядуть місця з 9 по 24, зіграють стикові матчі за право потрапити до 1/8 фіналу.

За думкою нашого партнера ліцензійного букмекера Favbet у киян є непогані шанси посісти місце серед 24 найкращих клубів турнірної таблиці. Коефіцієнт на перемогу Динамо в основному етапі складає 77, що є 22 показником серед усіх команд.

Фаворитами на перемогу в турнірі є англійські команди – Тоттенгем та Манчестер Юнайтед. Favbet дає коефіцієнт 5,50 та 6,00. Також серед претендентів на титул цього сезону є Рома, за яку виступає Артем Довбик, на виграш римлянами титулу можна поставити з коефіцієнтом 9,00.

Нагадаємо, що в першому матчі основного раунду Ліги Європи Динамо зустрінеться з італійським Лаціо. Матч відбудеться в середу, 25 вересня. Початок – о 22:00 за київським часом. Чемпіон проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.

  • ТОВ "БУКМЕКЕРСЬКА КОМПАНІЯ "ФАВБЕТ". Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 433 від 13.12.2022 та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 137 від 05.04.2021, зі змінами.
Динамо Київ Лаціо Ліга Європи