Українська правда

Збірна України — збірна Албанії: де дивитися матч Ліги націй

Станіслав Лисак — 5 вересня, 13:10
Збірна України — збірна Албанії: де дивитися матч Ліги націй
Getty Images

Збірна України зіграє з Албанією в межах першого туру дивізіону B Ліги націй УЄФА.

Зустріч відбудеться в суботу, 7 вересня, на стадіоні "Epet Arena" в столиці Чехії, Празі. Початок — о 21:45 за київським часом.

Транслюватиме поєдинок медіасервіс MEGOGO та Суспільне Мовлення на своїх місцевих телеканалах. Матч на MEGOGO можна подивитися за передплатами "Максимальна", "Спорт", а також "Оптимальна".

Раніше головний тренер національної команди Сергій Ребров оголосив список гравців, які будуть викликані на вересневі матчі Ліги націй. Під його керівництвом "синьо-жовті" вже провели перше тренування.

Наступний матч збірна України проведе проти Чехії у вівторок, 10 вересня. Також підопічні Реброва зіграють два номінально домашніх матчі: 11 жовтня у Польщі, місто Познань, на стадіоні "Enea Stadion Poznan" проти Грузії, та 14 жовтня у польському місті Вроцлав на стадіоні "Tarczynski Arena Wroclaw" проти Чехії.

За версією бейтингового оператора FAVBET збірна України є явним фаворитом протистояння з Албанією. Фавбет дає такі коефіцієнти на матч Україна — Албанія:

  • Перемога України — 1,78;
  • Нічия — 3,70;
  • Перемога Албанії — 5,00.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.


ТОВ "БУКМЕКЕРСЬКА КОМПАНІЯ "ФАВБЕТ". Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 433 від 13.12.2022 та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 137 від 05.04.2021, зі змінами.

Збірна України з футболу Ліга націй УЄФА Збірна Албанії з футболу