Українська правда

Воррен прокоментував перемогу Дюбуа над Джошуа

Володимир Кук — 22 вересня, 01:45
Воррен прокоментував перемогу Дюбуа над Джошуа
Ентоні Джошуа та Даніель Дюбуа
Getty Images

Промоутер Френк Воррен прокоментував перемогу свого бійця, чемпіона IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа (22-2, 21 KO) в поєдинку з Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO).

Його слова передає Talk Sport.

"Це був феноменальний бій, і я завжди відчував, що це буде ситуація на кшталт поєдинку Хаглер Гірнс. Ей Джей до самого кінця демонстрував свою мужність. Це був чудовий поєдинок.

Мені завжди здавалося, що Дюбуа зробить це, і він зробив. Це не несподіванка, все до цього йшло. Дюбуа – молодий хлопець, у нього був подвійний перелом очниці, він не міг битися з Джо Джойсом. Потім він потряс Усика. Я б хотів, щоб Дюбуа "воював" із ним зараз, але в Олександра призначений бій із Ф'юрі.

Сьогодні всі побачили чемпіонський виступ. Дюбуа зробив усе, про що ви його просили. Ей Джей зловив його ударом, і я захвилювався. Дюбуа молодий хлопець на своєму піку, він може стати кращим", сказав Воррен.

Дюбуа здобув третю поспіль перемогу, вперше захистив чемпіонський пояс і тепер може претендувати на поєдинок із переможцем реваншу між українцем та його земляком Тайсоном Ф'юрі. Цей бій запланований на 21 грудня.

Для 34-річного Джошуа це четверта поразка в кар'єрі. Раніше Ентоні поступався двічі українцеві Олександру Усику (2021, 2022 роки), а також одного разу мексиканцеві Енді Руїсу (2019 рік).

Зазначимо, що після бою, 27-річний британський боксер заявив, що хоче провести реванш проти володаря титулів WBC, WBO, WBA та IBO Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Ентоні Джошуа Олександр Усик Френк Воррен Даніель Дюбуа