Українська правда

Берінчик — Наваррете: Друге чемпіонство України за одну ніч

Берінчик — Наваррете: Друге чемпіонство України за одну ніч

Український боксер Денис Берінчик (18-0, 9 КО) провів бій проти чемпіона світу за версією WBO в другій легшій, напівлегкій і другій напівлегкій вазі Емануеля Наваррете (38-1-1, 31 КО).

На кону стояв пояс чемпіона світу в легкій вазі за версією WBO, який виграв українець.

Поєдинок між українцем та мексиканцем відбувся на Pechanga Arena в американському Сан-Дієго, штат Каліфорнія.

Наш сайт провів текстовий онлайн-марафон тижня бою, з ексклюзивними новинами.

День бою

115:113, 112:116, 116:112! ДЕНИС БЕРІНЧИК ЧЕМПІОН СВІТУ!

Бій завершено! Очікуємо на рішення суддів.

12-раунд: Потужно по корпусу пробиває Наваррете, а потім ще влучає аперкотом. Берінчик намагався піти в атаку, але лише кілька не дуже потужних ударів дісталися цілі.

11-раунд: Падає Берінчик, але не через удар суперника, а через підніжку Наваррете. Українець лізе в клінч і пропускає потужні джеби. Важко даються Денису останні раунди.

10-раунд: Зіткнулися головами боксери, але без глибоких розсічень. Наваррете завів публіку в середині раунду, завдавши кілька потужних і влучних ударів. Активізувався мексиканець, можливо Еммануель також не впевнений у перемозі за очками, цікаво подивитися на записи суддів.

9-раунд: Знизився темп бою, збільшилася кількість клінчів. Попереду чемпіонські раунди, а Денис не має комфортної переваги, чимало раундів були рівними.

8-раунд: Попросив суддя в середині раунду не бити Берінчика зверху вниз. Тренер Дениса задоволений проведеною 3-хвилинкою. Підійшов суддя до кута українця і зауважив, що Берінчик б'ється "брудно".

7-раунд: Наваррете знаходить обличчя Берінчика, коли той намагається змінити позицію, загалом чимало боксери обмінюються ударами, багато залежатиме від рішення суддів.

6-раунд: Не дужий приємний раунд для Дениса. Пропустив аперкот доволі потужний, а потім ще джеб влучний пройшов у Наваррете.

5-раунд: Класно Берінчик реалізовує некомфортну для себе дистанцію, ухиляючись від розмашистих ударів Наваррете та швидко, зближаючись із суперником. Знову близький раунд, але хочеться вірити, що судді віддадуть його українцю.

4-раунд: Неприємний правий боковий пропускає Денис і потім джеб під час спроби пірнути під руку. Доволі рівний бій після першої третини пройдених раундів.

3-раунд: Чимало потужних ударів Наваррете викидає в молоко, але деякі досягають цілі. Пропустив потужний аперкот Берінчик, але і наніс кілька джебів з близької дистанції.

2-раунд: Після розвідки в першому раунді Наваррете краще себе демонструє вже в другому. Еммануель почав контролювати дистанцію, хоча Берінчик намагається її скоротити і завдавати удари зі зручної для себе позиції.

1-раунд: Доволі активний перший раунд. Берінчик більше завдає ударів на старті поєдинку і впевнено йде вперед українець, контролюючи ситуацію на ринзі.

Бій розпочався!

Також на ринзі з'являється місцевий улюбленець Наваррете.

Берінчик виходить на ринг! Денис вдягнений у традиційний боксерський халат, однак у кольорах традиційного військового пікселя! А також із козацькою шаблею!

Поєдинки андеркарду завершені! Незабаром Денис Берінчик проведе свій перший бій у США та спробує стати чемпіоном світу!

Тиждень бою

17 травня

Відбулося зважування претендентів на титул. Обидва боксери вклалися у ліміт ваги, однак українець виявився трішки легшим за суперника.

  • Денис Берінчик — 61,1 кг;
  • Емануель Наваррете — 61,2 кг.

***

17 травня

Український боксер Тарас Шелестюк вважає, що Берінчику потрібна лише перемога нокаутом.

16 травня

Тимчасовий чемпіон світу в першій середній вазі Сергій Богачук в ексклюзивному коментарі Чемпіону дав прогноз на бій Берінчика, а також розповів, що може завадити українцю перемогти Наваррете.

Берінчик та Наваррете провели битву поглядів, на якій український боксер увімкнув сирену, щоб нагадати про війну в Україні.

Що треба знати про бій

  • Для українця це буде перший бій в Сполучених Штатах Америки.
  • Берінчик вчетверте в кар'єрі проведе поєдинок закордоном і втретє з початку повномасштабного вторгнення.
  • Денис відомий своїми епатажними виходами на бій, Зокрема, він виїжджав до рингу на коні та виходив у костюмі "Супермаріо".
  • Наваррете проведе перший бій у легкій ваговій категорії.
Бокс Денис Берінчик Емануель Наваррете