Головне

Португалія — Україна 0:0. Як це було

Слідкуйте за текстовою трансляцією матчу кваліфікації Євро-2020
22.03.2019 23:30 14617 3
Португалія — Україна 0:0. Як це було

Завершується матч, досить рівну гру продемнстрували команди і заслужений заліковий бал заробила наша збірна.

90' М'яко навісив з правого флангу Маріу на дальню штангу, де виграв верх Роналду і пробив головою, але точно в руки П'ятову прилетів м'яч.

90' Пройшов Соуза в штрафну суперника і спробував закрутити в дальній кут, але м'яч полетів слабо і став легкою здобиччю для П'ятова.

90' Виграв підбір у штрафний суперника Карвалью і другим дотиком потужно пробив у ближній кут, але поруч зі штангою пролетіла сфера.

90' Чотири хвилини компенсував суддя.

89' Заміна у відповідь від Андрія Шевченка. Замість Євгена Коноплянки продовжить поєдинок Віталій Буяльський.

88' Заміна відбулася у португальців. Замість Моутінью догравати буде Жоау Маріу.

87' Відверто збив Степаненко руками в центрі поля Рафа Сілву. За зрив атаки отримав Тарас жовту картку.

86' Пробив Коноплянка в своєму фірмовому стилі правою ногою в ближній кут метрів з двадцяти. Відбив Патрісіу перед собою, а добивання Мораеса встиг накрити Діаш.

85' Виграв підбір на лінії штрафного майданчика Мораес і потужно пробив по воротах, але влучив точно в ногу Пепе.

83' Довгим пасом Караваєв виводив на ворота суперника Мораеса, але встиг повернутися в оборону Пепе і головою вибив м'яч за межі поля.

82' Черговий кутовий розіграли португальці. Навісив Моутінью на дальню штангу, де виграв верх Соуза і пробив головою, але без проблем Пятов зловив м'яч.

80' Запустив пасом Канселье по флангу Сілву, але того випередив Миколенко і в підкаті виніс м'яч на кутовий.

79' З кута поля Моутінью подав на дальню штангу, але тут в зіткненні з П'ятовим порушив правила Карвалью.

78' Нав'язав боротьбу в центрі поля Мораес і проштовхнув м'яч на Коноплянку, але того випередив Рафа Сілва і вибив в аут.

77' Чергова заміна у нашому поєдинку. Замість Романа Яремчука дебютує в збірній України Жуніор Мораес

76' Роналду пішов від опіки і подав у район одинадцятиметрової позначки. Ледве Степаненко не зрізав сферу в свої ворота, але все таки поруч зі штангою пролетів м'яч.

75' Накрутив на фланзі суперника Роналду, але ось виконати хороший навіс не зміг. М'яч полетів на трибуни. буде удар від воріт.

73' Ще одна заміна у складі господарів. Замість Андре Сілви догравати матч буде Дієго Соуза.

72' Пройшов по правій бровці Канселу і навісив в штрафну, але м'яч звалився з ноги і полетів за лицьову лінію.

71' Притримав в центрі Діаш руками Малиновського. Повинна була тут бути жовта картка, але арбітр обмежився усним попередженням.

70' Намагався закрутити Геррейро в ближню дев'ятку зі штрафного, але м'яч влучив у голову Зінченко і полетів на кутовий.

69' Втікав Роналду в штрафний майданчик, але напоровся на Коноплянку, який відверто збив суперника. Небезпечний штрафний буде в розпорядженні господарів.

68' Тепер уже заміна у збірної України. Замість Марлоса шанс проявити себе отримав Віктор Циганков.

67' Рафа Сілва з лівого флангу навісив на дальню штангу, куди увірвався Роналду і пробив головою, але м'яч полетів над поперечиною.

66' Гарний тонкий пас п'ятою виконав Роналду на хід Сілві, але того грамотно від м'яча корпусом відтіснив Кривцов.

65' Довгим пасом Карвалью знайшов на правому фланзі Канселу, але тут же підскочив Миколенко і вибив м'яч за бокову лінію.

63' Перша заміна в нашій грі. Замість Рубена Невеша на полі з'явився Рафа Сілва.

62' У верховій боротьбі проти Пепе отримав ліктем по потилиці Яремчук. Штрафний удар призначив арбітр.

61' Втекли в контратаку українці. Довгим пасом Зінченко запустив по флангу Яремчука, який прострілив у штрафну, але там нікого з партнерів не виявилося.

60' Втік по лівій бровці Роналду і низом прострілив у штрафну, але тут пробити Сілві не дозволив Кривцов.

59' Руками притримав Роналду в центрі поля Маліновського. Все бачив арбітр і призначив штрафний удар.

58' Зіткнулися головами Пепе і Кривцов в штрафному. Розсічення у ветерана збірної Португалії. Без допомоги медиків тут не обійтися.

57' Виграв підбір у штрафному суперника Сілва і в дотик пробив у дальню дев'ятку, але в фантастичному стрибку Пятов потягнув м'яч.

56' Активно прессингують суперника на чужій половині поля португальці. Навіть центр з м'ячем вони не дають перейти збірній України.

54' Сілва на швидкості увірвався в штрафну, накрутив трьох захисників, але пробити по воротах йому не дозволив Зінченко.

53' Наздогнав м'яч на фланзі Канселу і низом прострілив уздовж воріт, але від ноги Миколенко сфера полетіла на кутовий.

52' Зачепився за м'яч в чужому штрафному Роналду і скинув грудьми на Андре Сілву, але постріл останнього особливих проблем П'ятову не приніс.

51' М'яко закинув Карвалью в штрафну, куди вривався Роналду, але того випередив Матвієнко і головою виніс м'яч в аут.

50' Зі штрафного Моутінью подав на дальню штангу, але вийшов з воріт П'ятов і кулаком вибив м'яч подалі.

49' У грубому підкаті Миколенко збив на фланзі Канселу. Не став карати жовтою карткою захисника суддя в цьому епізоді.

48' Довгим пасом Маліновський запускав по правому флангу Караваєва, але тому не вистачило швидкості, щоб зберегти м'яч в межах поля.

47' Нав'язав боротьбу на правій бровці Яремчук і змусив Диаша вибити м'яч за бокову лінію. Аут будуть вкидати гості.

46' Збірна України розпочинає другу половину гри.

Завершується перший тайм, досить рівна гра, хоча в господарів моментів було побільше.

45' Хвилину додає арбітр до першого тайму.

44' Ще одна зупинка. На газоні опинився Конополянка. Отримав він по обличчю в боротьбі з Канселу. Потрібен час українцю, щоб прийти в себе.

43' Чергова зупинка в нашій грі. Після підкату від Миколенко не може піднятися на газон Канселу. Потребує допомоги португалець.

42' Обрізався в центрі поля Зінченко, подарувавши м'яч Роналду, але тут же виправився і в красивому підкаті повернув собі сферу.

41' Змістився уздовж лінії штрафного майданчика Роналду і пробив по воротах, але в самовідданому кидку заблокував цей постріл Зінченко.

40' Красивим розрізним пасом Яремчук видав пас на хід Марлос, який утікав на ворота, але в останній момент м'яч перехопив Пепе.

39' Подав зі штрафного Коноплянка на дальню штангу, куди набігав Кривцов, але не зміг він пробити у верховій боротьбі проти .

38' Пауза в матчі. Миколенко вибивав м'яч зі своєї штрафної і потрапив в голову Караваєву. У легкому нокауті виявився Олександр. Без допомоги медиків тут не обійтися.

37' Марлос грамотно поставив корпус перед чужим штрафним і змусив Канселу порушити правила. Небезпечний стандарт виконають українці.

36' М'яко закинув Канселу в штрафну на Андре Сілву, але того випередив Матвієнко і виніс м'яч за лицьову лінію.

35' З кутового Герреро навісив в штрафну, але м'яч від спини захисника полетів точно в руки П'ятову, який тут же запустив в контратаку Коноплянку, але м'яч перехопив Діаш.

34' У верховій боротьбі проти Пепе підштовхнув суперника руками в спину Яремчук. Штрафний удар виконають португальці.

33' Знову Канселу підключився по флангу і прострілив у штрафну, але на цей раз Степаненко вибив м'яч на кутовий.

32' Канселу з правого флангу прострілив на кут воротарського, де готовий був замикати Сілва, але витіснив його корпусом від м'яча Кривцов.

31' Миколенко на швидкості втік по флангу від двох захисників, увірвався в штрафну, але тут його зупинив в підкаті Невеш.

30' Віддав розрізний пас Марлос в штрафну на Яремчука, але той не ризикнув обігравати Пепе і змушений був віддавати м'яч назад.

29' Наздогнав м'яч біля лицьової лінії Зінченко і подав на одинадцять метрів, але тут виграв верх Моутінью і виніс м'яч головою.

28' Отримав м'яч на лінії штрафного Роналду, розхитав Кривцова і пробив низом у ближній кут, але встиг скластися Пятов і перевів м'яч на кутовий.

27' У штрафному суперника обіграв захисника Роналду і покотив під удар Моутінью, але вистрілити останньому не дозволив Марлос.

26' Пройшов по флангу Сілва і виконав навіс на дальню штангу, де намагався в стрибку пробити Моутінью, але трохи не дотягнувся до м'яча.

25' Зачепився за м'яч в чужій штрафній Роналду і низом пробив в ближній кут, але П'ятов ногою зміг перевести його на кутовий.

24' Впав Роналду на лівому фланзі. Показує португалець на ногу, але повтор показав, що контакту з Марлосом не було.

23' Тепер уже Маліновський пройшов до чужого штрафного і потужно пробив по воротах, але на шляху м'яча опинився Пепе.

22' Пішов від суперника на фланзі Коноплянка, змістився в штрафну і пробив по воротах, але м'яч звалився з ноги і полетів в аут.

21' Довгим пасом Моутінью шукав в чужій штрафній Сілву, але вийшов з воріт Пятов і виявився першим на м'ячі.

20' Накрутив суперника на фланзі Канселу і подав на дальню штангу, але нікого з партнерів там не виявилося.

19' Проривався Канселу на швидкості по правій бровці, але напоровся на Миколенка, який в чистому підкаті вибив сферу в аут.

18' Подав з правого флангу Сілва на дальню штангу, куди увірвався Карвалью і головою розстріляв вже порожні ворота, але арбітр відмінив гол через офсайд. Грубу помилку зробив П'ятов втративши ворота, але на щастя положення "поза грою" зафіксував боковий суддя.

17' Виграв підбір на лінії штрафного майданчика Пепе і з льоту пробив точно під поперечину, але Пятов зумів перевести м'яч на кутовий в стрибку.

16' На швидкості пройшов по правому флангу Роналду і низом прострілив в напрямку Сілви, але того випередив Кривцов і виніс м'яч на кутовий.

15' Марлос відпустив м'яч занадто далеко в боротьбі з Моутінью і змушений був збивати суперника в центрі поля. Обійшлося без картки.

14' Пройшов лівим флангом Коноплянка, увірвався в штрафну, але не зміг один в один обіграти досвідченого Пепе.

13' Втік по лівій бровці Миколенко і спробував прострелити в штрафну, але м'яч застряг в ногах Канселу, який тут же почав атаку своєї команди.

12' Довгим пасом Герреро запускав в штрафну Роналду, але той підіграв собі рукою в боротьбі проти Миколенко.

11' Увірвався на швидкості Андре Сілва в штрафну суперника, але напоровся на Караваєва, який в чистому підкаті виніс м'яч в аут.

10' Отримав м'яч на фланзі Герреро і тут же прострілив у штрафну. Рикошетом від спини захисника сфера прилетіла в руки П'ятову.

9' З лівого флангу Моутінью закручував на дальню штангу, куди вривався Сілва, але не зміг він дотягнутися до м'яча.

8' Невеш м'яко закинув у штрафну на хід Сілві, але м'яч полетів надто сильно і опинився за межами поля.

7' Отримав м'яч на правому фланзі Канселу і прострілив на одинадцять метрів, але тут спокійно перехопив сферу Степаненко.

6' З лівого флангу Марлос подав у центр штрафного, де намагався пробити Степаненко, але програв він верхову дуель Пепе.

4' Виконував подачу Коноплянка, але португальці без проблем винесли його подалі.

3' Кутовий заробляє збірна України, Канселу вибив м'яч з-під ноги Коноплянки.

2' Господарі поля грають першим номером напочатку матчу, але без просування вперед.

1' Матч розпочався!

Команди на полі, лунає гімн України.

Раніше Шовковський віршем анонсував матч проти Португалії

Стали відомі стартові склади команд.

Збірна України розпочинає боротьбу на шляху кваліфікації до Євро-2020.

Підопічні Андрія Шевченка прибули до Португалії ще 20 березня. З собою керманич збірної взяв 25 гравців, але до заявки вніс лише 23.

  Актуально: Португалія — Україна: анонс і прогноз матчу чемпіонату Європи.

Напередодні команда прогулялася Лісабоном.

  Важливо: Португалія — Україна: де дивитися онлайн матчу відбору до Євро-2020

Безпосередньо на поєдинку очікується аншлаг. Натомість українських вболівальників буде близько 2 тисяч.

Чемпіон проведе текстову онлайн-трансляцію. Її початок о 21:45.

Коментарі ()