Головне

Матч Алькарас - Звєрєв у Індіан-Веллсі призупинили через нашестя бджіл

15.03.2024 01:20 Андрій Дунець 1159 0
Матч Алькарас - Звєрєв у Індіан-Веллсі призупинили через нашестя бджіл

Поєдинок 1/4 фіналу турніру ATP 1000 в каліфорнійському Індіан-Веллсі між Карлосом Алькарасом (2) та Александром Звєрєвим (6) був призупинений через нашестя бджіл.

На початку третього гейму першої партії комахи оточили іспанського тенісиста і суддю Мохамеда Лаяні, а також обліпили камеру-павук на центральному корті змагань.

Відео

Тож гра була перервана в першому сеті за рахунку 1:1 на подачі Алькараса, а суперники повернулись на корт після паузи, що тривала близько півтори години. Проблему усунули з допомогою професійного бджоляра.

Перерва не пішла на користь Звєрєву, адже після поновлення матчу він зміг виграти лише 3 гейми - 6:3, 6:1 у підсумку на користь Алькараса. У півфіналі 20-річна друга ракетка світу зустрінеться з непереможним у поточному сезоні італійцем Янніком Сіннером (3).

Нагадаємо, головною сенсацією чоловічої сітки турніру став виліт Новака Джоковича (1) в третьому колі від молодого "лакілузера".

Також слід зазначити, що напередодні у чвертьфіналі жіночої частини BNP Paribas Open українка Марта Костюк (32) упевнено здолала росіянку Анастасію Потапову (33) та пробилась до свого першого півфіналу в кар'єрі на турнірах такої престижної категорії. Наступною суперницею 21-річної киянки стала перша ракетка світу Іґа Швьонтек.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()