Українська правда

Американський блогер жорстко розніс Мудрика за висміювання дідуся у спортзалі

— 24 травня 2023, 20:05
Американський блогер жорстко розніс Мудрика за висміювання дідуся у спортзалі

Відомий фітнес-тренер та блогер Джоуї Сволл висловився щодо недавнього відео, яке опублікував Михайло Мудрик в Instagram.

У тому сторіз вінгер Челсі акцентував на літньому чоловікові, який займався в тренажерному залі, під час чого в нього з-під одягу трішки стирчала п'ята точка. Мудрику здалось це кумедним, а Сволла обурила така поведінка українця.

"Отже, ви бачите цього чоловіка в спортзалі, який наполегливо працює, намагається стати кращим, із тренером. Він у незручній ситуації, коли, так, він трохи оголився. І ви вирішуєте: "А давайте я зніму це на відео і викладу в соціальні мережі, щоб висміяти його". Все заради уваги! Справді? Вибачте за нецензурну лексику, але що в біса з тобою не так? Ти – професіональний футболіст, граєш за Челсі в Прем'єр-лізі! Ти справді хочеш так представляти себе і свою команду?" – емоційно заявив американець.

Відео реакції Сволла

Це не перший медійний скандал, у який потрапляє Мудрик в Англії. В січні цього року Футбольна асоціація відкривала розслідування щодо футболіста на ґрунті расизму через старе відео у Tik Tok, де Михайло вживав неполіткоректне слово, що позначає темношкірих. А пізніше українець закрив коментарі у своєму Instagram після невдалого матчу.

Нагадаємо, в останньому поєдинку Мудрик змарнував супермомент наприкінці гри проти Манчестер Сіті.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Михайло Мудрик