Українська правда

Саньоль: Проти України буде складна гра, але мої гравці готові до матчу

Руслан Травкін — 10 жовтня, 19:13
Саньоль: Проти України буде складна гра, але мої гравці готові до матчу
Віллі Саньоль
worldsport.ge

Головний тренер збірної Грузії Віллі Саньоль поділився очікуваннями від матчу 3 туру Ліги націй УЄФА-2024/25 проти України.

Його слова наводить сайт Worldsport.ge.

"У збірної України поганий старт? Смуга невдалих матчів не означає, що вона може тривати. Україна – сильна команда, яка складається з індивідуально сильних гравців високого рівня.

Найголовніше буде, щоб наші гравці максимально себе проявили. Ми знаємо, що це буде складна гра, але наша команда готова до цього матчу.

Я задоволений ставленням моїх гравців. Як і в попередні місяці, панує така ж атмосфера і бажання показати себе з найкращого боку. У футболі можна програвати, але головне – максимально проявити свої здібності.

Чесно кажучи, ми зараз не замислюємося про своє становище в групі. Всі три команди, з якими нам належить грати в групі, вийшли на чемпіонат Європи напряму, ми пройшли плейоф і все це свідчить про те, наскільки у нас суперники високого рівня.

Головне – показати свою гру. Попереду нас чекають 4 важкі матчі, але наша мета, звичайно, набрати якомога більше очок" – сказав Саньоль.

Збірна Грузії у вересневих матчах Ліги націй обіграла Чехію (4:1) та Албанію (1:0).

Нагадаємо, матч проти Грузії збірна України проведе 11 жовтня (номінально домашній поєдинок у Варшаві). За три дні після того на українців очікує протистояння з Чехією.

У вересневих матчах українці поступилися Албанії (2:1) та Чехії (3:2). Після цих поєдинків наставник "синьо-жовтих" Сергій Ребров отримав багато критики за недостатнє оновлення складу збірної.

Збірна України з футболу Ліга націй УЄФА Збірна Грузії з футболу Віллі Саньоль