Українська правда

Унаї Мельгоса: Збірна України показала високий рівень гри на Олімпіаді

Володимир Кук — 5 вересня, 18:05
Унаї Мельгоса: Збірна України показала високий рівень гри на Олімпіаді
Унаї Мельгоса
УАФ

Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса прокоментував виступ збірної України на Олімпіаді-2024 та заявив, що вони показали високий рівень гри.

Його слова передає пресслужба УАФ.

"Я думаю, що вони зіграли добре. Я дивився матчі на Олімпіаді у Франції та на попередніх турнірах. Я думаю, що вони показали високий рівень гри. Це було нелегко, тому що загальний рівень команд на Олімпіаді був хороший. Є певні деталі, які впливають на гру. Ми не повинні зосереджуватися лише на факті кінцевого результату. Це хороший досвід для гравців.

Вони заслужили на те, щоб зіграти на Іграх, оскільки пройшли складну кваліфікацію. Я повторюю, не всі команди змогли цього досягти. Тож я задоволений.

Це був хороший досвід для гравців. Це допоможе їм у подальшому розвитку. Тому я думаю, що це був хороший турнір", сказав Мельгоса.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх 2024 українці у першому турі групового етапу програли Іраку, у другому турі здобули вольову перемогу над Марокко, яка, щоправда, не дозволила вийти у плейоф, адже у вирішальній грі українці поступилися збірній Аргентини (2:0). Набравши три очки на груповому раунді, Україна завершила виступ на дебютних для себе Іграх.

Збірна України з футболу Молодіжна збірна України Олімпіада-2024