Українська правда

Шалений бонус за взаємодію з фанами: з'ясувався цікавий пункт із контракту Неймара з ПСЖ

Twitter
Шалений бонус за взаємодію з фанами: з'ясувався цікавий пункт із контракту Неймара з ПСЖ

Пройшло вже більше року з моменту переходу Неймара із ПСЖ до Аль-Хіляля, і тільки зараз почали спливати деталі співпраці між бразильцем та колишнім клубом.

Стало відомо, що 32-річний футболіст мав доволі цікавий пункт у своєму контракті, який надавав йому фінансові бонуси за "спілкування" з фанатами. Про це повідомив колишній гравець Крістал Пелас Льюїс Брайон.

"Найбожевільніший пункт у контракті, про який я чув, це у Неймара в ПСЖ! На тренерських курсах я був разом зі співробітником ПСЖ. Він сказав, що Неймар має пункт у контракті, за яким він отримував бонус у розмірі 200 тисяч євро кожного разу, коли після матчу підходить і аплодує фанатам".
"Це тому, що ПСЖ був стурбований тим, що Неймар мав репутацію гравця, який не бере участі в житті клубу і не підтримує особисті стосунки з фанатами", – заявив англійський футболіст.

Нагадаємо, Неймар пішов з ПСЖ у серпні 2023 року, перейшовши до клубу Аль-Хіляль у Саудівській Аравії.

За шість років у ПСЖ, бразилець став одним з ключових гравців команди та виграв багато трофеїв. Серед його досягнень у клубі — п'ять титулів чемпіона Франції, три Кубки Франції, два Кубки Ліги та участь у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА у 2020 році.

Аль-Хіляль Неймар ПСЖ