Українська правда

Клеман: На нас чекає матч справді рівних команд

Руслан Травкін — 13 серпня, 09:10
Клеман: На нас чекає матч справді рівних команд

Головний тренер Рейнджерс Філіпп Клеман розповів, що очікує від гри проти Динамо у матчі 3 кваліфікаційного раунду до групового етапу Ліги чемпіонів.

Його слова цитує клубний сайт шотландського клубу.

"На нас чекає матч справді рівних команд. Динамо має перевагу в тому, що вони грають разом довше, але наша команда минулого тижня зіграла дуже добре тактично, а з новими гравцями це непросто.

Я був дуже радий цьому, і забитий на останній хвилині гол був заслуженим, тому в результаті ми завдали більше ударів у ворота, ніж суперник. Звичайно, ми хотіли б, щоб цей гол був забитий швидше, але у суперника також чудовий воротар.

Леон Балогун щось відчув наприкінці гри на вихідних, тож сьогодні не тренувався. Побачимо, як він буде завтра.

Я не знаю, як гратиме Динамо. Можливо, вони більше чекатимуть, більше сидітимуть і розраховуватимуть на контратаки при переходах. Не знаю, але ми маємо бути готовими до різних сценаріїв.

Вони дійсно хороша команда, і ми багато чого досягли, граючи компактно і пресингуючи всією командою минулого тижня, але вони також дуже небезпечні при розіграші стандартних положень і дуже хороші в переходах", – сказав Клеман.

Нагадаємо, у першій грі кияни першими відкрили рахунок. Все йшло до того, що підопічні Шовковського здобудуть перемогу, але Рейнджерс зумів вирвати нічию на останніх хвилинах зустрічі.

Динамо Київ Ліга чемпіонів Рейнджерс Філіпп Клеман