Українська правда

Легіонер Карпат розповів про дружбу із зіркою збірної Іспанії та Манчестер Сіті

Андрій Яросименко — 21 жовтня, 09:10
Легіонер Карпат розповів про дружбу із зіркою збірної Іспанії та Манчестер Сіті
Пабло Альварес
ФК Карпати

Іспанський півзахисник львівських Карпат Пабло Альварес розповів, що гравець Манчестер Сіті Родрі брав участь у його переході в український клуб.

Його слова передає пресслужба львів'ян.

"Того ж року, коли я підписав контракт з Вільяреалом у 16 років, Родрі підписав його одночасно зі мною – у тій самій команді, у тій самій категорії. Ми обидва приїхали в академію і були сусідами по кімнаті протягом двох років.

Я дуже часто спілкуюся з ним по відеозв'язку. Зараз він травмований, і по часу це трохи накладно, але ми підтримуємо зв'язок. Він був одним з тих, з ким я розмовляв, коли ухвалював рішення їхати в Україну. Він порадив мені, що, на його думку, це дуже хороша спортивна можливість для мене. Я розповідаю йому про тутешнє життя, про ситуацію у країні", – сказав Альварес.

27-річний Альварес перейшов до складу Карпат влітку 2024 року. У сезоні-2023/24 він виступав за Чорно море з Болгарії, у складі якого став віцечемпіоном.

У сезоні-2023/24 Родрі виграв АПЛ, клубний ЧС, Суперкубок Європи, а влітку у складі збірної Іспанії завоював золоті медалі Євро-2024. Загалом іспанець зіграв 46 матчів на клубному рівні, у яких відзначився 9 забитими м'ячами, та віддав 12 результативних передач.

Карпати Манчестер Сіті Родрі Збірна Іспанії з футболу