Українська правда

Колишній капітан Барселони стане гравцем клубу Серії А

Андрій Яросименко — 22 серпня, 15:38
Колишній капітан Барселони стане гравцем клубу Серії А
Серджі Роберто
Getty images

Колишній капітан каталонської Барселони Серджі Роберто стане гравцем італійського Комо.

Про це повідомляє Фабріціо Романо.

За його інформацією, сторони вже досягли домовленостей, і наразі завершується підписання необхідних документів. Контракт розрахований на 2 роки з можливістю продовження ще на один. Головний наставник команди Сеск Фабрегас був особисто зацікавлений у підписанні досвідченого футболіста.

Зазначимо, що Роберто покинув каталонців після 18 років проведених у клубі. Він приєднався до структури Барселони у 2006 році, коли йому було 14 років. За основну команду "блаугранас" дебютував у сезоні-2010/11.

Загалом на його рахунку 373 матчі, в яких він забив 19 голів та віддав 43 результативні передачі. З Барселоною Серджі двічі вигравав Лігу чемпіонів (у 2011 та 2015 роках), сім разів ставав чемпіоном Іспанії та шість разів вигравав Кубок Іспанії.

Нагадаємо, сезон-2023/24 Комо провів у Серії Б, де посів 2 місце та здобув путівку до вищого італійського дивізіону. Востаннє команда грала у Серії А ще у сезоні-2002/03.

Вже через два роки клуб позбавили професійного статусу через банкрутство. Нинішня версія команди з провінції Ломбардія з'явилась лише у 2019 році.

Барселона Чемпіонат Італії, Серія А Серджі Роберто Комо