Українська правда

Анчелотті висловився про шалений камбек Реала у грі з Боруссією Дортмунд

Руслан Травкін — 23 жовтня, 10:27
Анчелотті висловився про шалений камбек Реала у грі з Боруссією Дортмунд
Карло Анчелотті
Getty images

Наставник Реала Карло Анчелотті прокоментував перемогу над Боруссією Дортмунд у матчі Ліги чемпіонів із рахунком 5:2, хоча після першого тайму "вершкові" програвали 0:2. Фахівець вважає, що у першому таймі його підопічні були повільними.

Його слова цитує сайт УЄФА.

"Це був найкращий другий тайм у сезоні. Ми зробили більше тиску на Дортмунд, ніж це робили раніше. Вінісіус Жуніор має незвичайний характер. Я думаю, що ми були дуже боязкими в першій половині, ми почали гру зі значно меншою інтенсивністю.

Ми були надто, надто повільними. Ми можемо грати з більшою енергією та можемо ризикувати більше, ніж у першому таймі. Але ми були в низькому блоці і недостатньо добре пресингували. Я знав, що ми є командою зі значно більшою енергією.

У перерві я сказав виправити дрібні деталі. Вигравати дуелі, робити передачі, не помилятися в них, і ось де динаміка гри може змінитися. Ми були швидшими, інтенсивнішими і більш сконцентрованими. Система, за якою ми грали, була не найважливішою. Найважливіше – це ставлення, гравці та їх внесок.

Головне – відразу починати добре, з концентрацією та інтенсивністю, а не чекати, доки ми станемо програємо 0:2! Нам потрібно покращити це, і я цілком упевнений, що ми це зробимо", – сказав Анчелотті.

У турнірній таблиці Реал наразі посідає 9 місце, маючи 6 очок. Після матчів ЛЧ 23 жовтня мадридський клуб може опуститися на декілька сходинок нижче.

Боруссія Дортмунд Реал Мадрид Карло Анчелотті Ліга чемпіонів-2024/25