Українська правда

Психологія має дуже суттєвий вплив: Лупашко – про перемогу над Оболонню в 11 турі УПЛ

Олексій Мурзак — 26 жовтня, 21:50
Психологія має дуже суттєвий вплив: Лупашко – про перемогу над Оболонню в 11 турі УПЛ
Владислав Лупашко
ФК Карпати

Головний тренер Карпат Владислав Лупашко прокоментував домашню перемогу над Оболонню в межах 11 туру Української Прем'єр-ліги, відзначивши суттєвий прогрес столичного клубу.

Слова наставника наводить пресслужба львівського клубу.

"Дуже хороший суперник. Я сказав тренерам Оболоні, що те, що вони зробили за останній місяць – це дуже суттєвий прогрес. Якщо вони будуть продовжувати в цьому ж темпі та керівництво буде їм довіряти та допомагати, то "пивовари" будуть підніматися вверх.

Добре, що ми перемогли – це завжди тішить і відновлення завжди після позитивного результату проходить швидше, бо психологія така річ, яка має дуже суттєвий вплив на все те, що відбувається у світі", – зазначив фахівець.

Лупашко також поділився очікування від майбутнього матчу Карпат у Кубку України в дербі проти Руху.

"Насамперед – потрібно відновитися. Рух має перевагу в добу, адже вони грали вчора з Чорноморцем. А це відіграє дуже суттєву роль. Також у них молода команда, яка набагато швидше відновлюється. Рух напевно, не робив ставку на чемпіонат, вони втратили очки вчора, але це вже їхня справа", – підкреслив тренер "левів".

Львів’яни завдяки цій перемозі набрали 15 очок і піднялися на сьоме місце у турнірній таблиці УПЛ. Оболонь залишається передостанньою, 15-ю з 5 балами в активі.

Карпати Оболонь Рух Чемпіонат України, УПЛ Владислав Лупашко Кубок України з футболу