Українська правда

Вінісіус: Це ще один приклад, коли ми віримо у себе і можемо перемогти

— 9 травня, 14:15
Вінісіус: Це ще один приклад, коли ми віримо у себе і можемо перемогти

Нападник Реала Вінісіус Жуніор вважає, що перемога над Баварією в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів (2:1) — це ще один приклад віри гравців мадридської команди в себе.

Про це бразильський вінгер розповів після поєдинку для УЄФА.

"Це — Реал. Ми завжди віримо, завжди. Просто чарівно грати за цю команду на цьому стадіоні та робити це стільки разів. Це ще один приклад, коли ми завжди віримо у себе і можемо перемогти. Знаємо, що можемо змінити ситуацію, попри все.
Якщо мені доведеться повернутися назад та допомогти команді оборонятися – зроблю це без проблем. Все що завгодно, аби ми могли потрапити до ще одного фіналу. Мені так пощастило, так пишаюся тим, що граю у цій чудовій футболці. Грати за Реал – мрія.
Я поїхав із Сан-Гонсалу, а зазвичай люди звідти не їдуть. І тут я допомагаю цьому великому клубу та цим чудовим уболівальникам, які мене так люблять і яких я люблю так само. Творимо ще більшу історію", — сказав Вінісіус.

Нагадаємо, мадридський Реал вирвав перемогу в Баварії на останніх хвилинах і вийшов у фінал ЛЧ. Українець Андрій Лунін провів на полі весь поєдинок і отримав високу оцінку.

У фіналі "вершкові" зустрінуться з німецькою Боруссією Дортмунд, яка двічі перемогла французький ПСЖ і зіграє у вирішальному поєдинку вперше за 11 років.

Баварія Ліга чемпіонів Реал Мадрид Вінісіус Жуніор