Українська правда

Ямал розповів про свої емоції від дебюту на Євро-2024

Микола Дендак — 15 червня, 22:38
Ямал розповів про свої емоції від дебюту на Євро-2024

16-річний футболіст Барселони та збірної Іспанії Ламін Ямал у захваті від свого дебютного матчу на Євро-2024.

Його слова передає УЄФА.

"Я в захваті від перемоги, для мого дебюту на Євро, і ми всі вже думаємо про наступний матч. Я поруч із тренером і командою, незалежно від того, чи граю я широко, всередині, чи я атакую, або захищаю. Ми ефективна, працьовита команда, і ви бачили, як сьогодні увінчалися результатами.

Тренер вважає, що ми з Ніко Вільямсом хороші в ситуаціях один на один, тому він хоче, щоб ми подавали кутові, коли виграємо. Коли я побачив, що Дані зробив хід на передню стійку, я направив м'яч туди, і він блискуче завершив.

Ми — сім’я, ми дуже впевнені, і те, як Дані відсвяткував свій гол зі мною, свідчить про це. Почати з такої перемоги проти такого суперника дуже важливо для команди. Але ми вже налаштовані на наступний матч", — сказав футболіст.

Нагадаємо, що Іспанія розгромила Хорватію з рахунком 3:0 у першому турі чемпіонату Європи, завдяки голам Альваро Морати, Руїса та Дані Карвахаля, на якого Ямал віддав гольову передачу.

Окрім Іспанії та Хорватії до Групи B входять Італія та Албанія, які зіграють свій очний поєдинок о 22:00 за київським часом.

Збірна Іспанії з футболу Збірна Хорватії з футболу Євро-2024 з футболу Ламін Ямал