Українська правда

Стоянович — про матч із Сербією: Це буде феноменальна гра, емоції будуть сильними

— 20 червня, 12:10
Стоянович — про матч із Сербією: Це буде феноменальна гра, емоції будуть сильними

Футболіст італійського Емполі та збірної Словенії Петар Стоянович поділився емоціями щодо матчу проти Сербії на Євро-2024.

Його слова передає УЄФА.

"Після кожного матчу ми спілкуємося. Ми говорили про гру з Данією. Ми знаємо, що другий тайм був набагато кращим, ніж перший, тому спробуємо повторити це завтра. Ми отримали певний внесок від нашого персоналу, і ми будемо цього дотримуватися.

Ми можемо очікувати іншої гри, ніж проти Данії. Сербія — складний суперник, у них чудові, якісні гравці. Як команда вони круті. Однак нам потрібно зосередитися на собі та нашій грі.
Емоції зашкалюють, але їх потрібно відштовхнути. Коли ти виходиш на поле, емоції потрібно перетворювати на щось позитивне. Це найкраще відчуття — грати перед уболівальниками. Я чув, що там їх буде багато. Це буде феноменальна гра, ми зосереджені лише на ній і ні на чому іншому", — сказав словенець.

Нагадаємо, збірна Словенії проведе поєдинок проти Сербії в другому турі групового етапу Євро-2024. Матч відбудеться сьогодні, 20 червня, на стадіоні "Арена Мюнхен". Початок — о 16:00 за київським часом.

Нещодавно Словенія в першій грі зіграла внічию з Данією, а Сербія зазнала поразки від Англії. Наразі словенці розташувалися на третьому місці в групі C, а серби посідають останню сходинку.

збірна Словенії з футболу Збірна Сербії з футболу Євро-2024