Українська правда

Сіренко назвав фаворита бою Джошуа — Дюбуа

Микола Дендак — 9 вересня, 15:20
Сіренко назвав фаворита бою Джошуа — Дюбуа
Владислав Сіренко
LuckyPunch

Український боксер суперважкої вагової категорії Владислав Сіренко (21-0, 18 KO) вважає, що в бою між Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) та володарем поясу IBF Даніелем Дюбуа (21-2, 20 KO) немає фаворита. Проте за деякими аспектами він надає перевагу саме Джошуа.

Його слова передає vRINGe.

"Для мене це бій 50/50. Зважую багато факторів. Вони обидва дуже силові спортсмени, які сильно б'ють. Стилістично, напевно, десь дуже схожі. За швидкісними моментами я б віддав перевагу Джошуа. У витривалості вони приблизно однакові. Обидва можуть десь просідати, а потім відновлюватися.

Не знаю. Для мене цей бій 50/50. Багато залежатиме від досвіду. Досвід є і в одного, і в іншого. Але його все ж більше, природно, у Джошуа. Тому що він із топовими хлопцями виходив у ринг.

Є багато різних моментів. Хто наскільки пошарпаний. Є нюанси в тренувальних таборах. Хто наскільки добре підготується. Можуть бути травми та мінітравми. Дуже багато "підводних течій", які можуть побічно або не побічно вплинути на результат", — сказав боксер.

Джошуа та Дюбуа проведуть бій 21 вересня на стадіоні "Вемблі". Напередодні стало відомо, що український боксер Олександр Усик відвідає цей поєдинок.

У червні 2024 року, після історичної перемоги над Тайсоном Ф’юрі, українець вирішив відмовитися від титулу IBF, щоб за нього могли позмагатися Джошуа та Дюбуа.

Ентоні Джошуа Владислав Сіренко Даніель Дюбуа