Українська правда

Камбосос: Моя перемога буде для Ломаченка відставкою

— 9 травня, 10:25
Камбосос: Моя перемога буде для Ломаченка відставкою

Колишній абсолютний чемпіон світу Джордж Камбосос (21-2, 10 КО) вважає, що переможе ексчемпіона світу в трьох дивізіонах Василя Ломаченка (17-3, 11 КО), і це буде відставкою для українця.

Його слова передає Top Rank Boxing.

"Ми мали намір провести бій у 2019 році, коли легендарний член Зали слави Боб Арум сказав, що молодий хлопець з Австралії на ім’я Джордж Камбосос може протистояти тодішньому королю Ломаченку. Це, очевидно, не відбулося.

Тоді я став чемпіоном і Ломаченко переслідував мене. Ми були дуже близькі. Але це не судилося. Але третій раз пощастить, і в неділю ми б’ємось.

Я надзвичайно впевнений. Я впевнений через свою підготовку. Я провів чудовий тренувальний табір. Впевненість вища, ніж будь-коли. Коли я переможу Ломаченка, йому більше не буде дороги. Це буде відставка для нього.

Я справді в це вірю. Те, як я спарингую, швидкість, яку я маю. Він ніколи не бачив такої швидкості та вибухової сили. Воля і серце, які я маю. Я маю бажання виграти цей бій. Я хочу цього. Я дуже старанно готувався до цього бою. Я не залишив каменя на камені. Тож у неділю ви все побачите", — заявив Камбосос.

Нагадаємо, чемпіонський поєдинок відбудеться в австралійському Перті, вранці 12 травня. Орієнтовний початок о 8:00 за київським часом.

Нещодавно боксери провели дуель поглядів, яка тривала понад 3 хвилини.

Джордж Камбосос Василь Ломаченко