Головне

"Севілья" офіційно пропонує 12 млн. євро за гравця "Шахтаря"

26.06.2008 13:23 439 0

Захисник "Шахтаря" Ілсон Діаса Перейро Жуніор (Ілсіньо) може змінити донецький "Шахтар" на іспанську "Севілью". Цю інформацію у вівторок підтвердив агент футболіста Вагнер Рібейру. 

"Я отримав пропозицію від "Севільї" і вже повідомив про це керівництво "Шахтаря", - повідомив агент в інтерв'ю Gazeta esportiva. - "Щоб вирішити це питання найближчими днями я збираюся до України. Затримка пов'язана з тим, що і футболісти, і керівництво клубу зараз перебувають у Швейцарії на тренувальному зборі. Я сподіваюся, що визначимося з майбутнім Ілсіньо до початку в європейських чемпіонатах".

"Севілья" довго прицінювалася, але у результаті зробило офіційну пропозицію: 12 мільйонів євро. Документ був підписаний президентом і спортивним директором "Севільї" в офісі іспанського клубу. Андалуcці мають намір замінити у складі іншого бразильця Даніеля Алвеса, який веде переговори з "Барселоною".

Двадцятидворічний правий хавбек "Шахтаря" уже дебютував у бразильській національній збірній, а в останньому сезоні у складі "Шахтаря" грав у Лізі чемпіонів.

Террикон

Коментарі ()