Українська правда

"Давай сам на сам": Мудрик зухвало відповів відомому фану Челсі після критики на свою адресу

— 5 лютого, 14:00
Давай сам на сам: Мудрик зухвало відповів відомому фану Челсі після критики на свою адресу

У мережі з'явився скріншот приватного листування Михайла Мудрика з уболівальником Челсі орієнтовно зразка грудня минулого року, після поразки "синіх" від Манчестер Юнайтед (1:2) в матчі АПЛ.

Діалог виклав у сторіз свого Instagram один із його учасників - Fedor Sneaks, який має 129 тисяч підписників і називає себе "персональним шопером для знаменитостей номер один у Великій Британії".

Перекласти розмову можна так:

  • Що в біса відбувається з тобою? Ти забув, як грати у футбол? Щось треба міняти. Може, зроби кілька вправ сам на сам... Щоразу, коли ти граєш, у нас на одного гравця менше!
  • Приходь грати сам на сам, на 10 000 фунтів.
  • Брате, я особисто платитиму тобі щоразу, як ти забиватимеш. Ми всі тут уболівальники Челсі, і я веду справи з гравцями, але вперед, чуваче, у вас далі Евертон!
  • Ти добре граєш у футбол?
  • Забий за нас, будь ласка.

"Я більше не шкодую, що написав йому. Челсі, нам порібні відповіді", - резюмував уболівальник цей скріншот після вчорашньої поразки підопічних Маурісіо Почеттіно від Вулвергемптона (2:4). Цікаво, що Мудрик у цій грі вийшов на поле на 72-й хвилині й устиг віддати гольовий пас на Тьяґо Сілву.

Нагадаємо, це вже далеко не вперше, коли в публічному просторі з'являється історія з різким спілкуванням Михайла з уболівальниками.

Мудрик зухвало відповів фанату в соцмережах на зауваження щодо своєї гри

Чемпіонат Англії, АПЛ Челсі Михайло Мудрик