Головне

Дівчина дня: еротична фотосесія українки, яка зробила собі більше 10 пластичних операцій

14.01.2022 10:19 Андрій Твердохліб 13176 10
Дівчина дня: еротична фотосесія українки, яка зробила собі більше 10 пластичних операцій

Джерело - Чемпіон.

Аліна Тимофєєва - співачка, відома як Alina Tim, актриса і психотерапевтка. Аліна зробила більше десятка пластичних операцій, але на відміну від дев'яноста дев'яти відсотків нашого шоу-бізнесу дівчина цього не приховує і, здається, навіть пишається цим.

Також: Дівчина дня: еротична фотосесія журналістки Чемпіона

Розмір грудей у Аліни - другий. Бюст збільшила собі ще в сімнадцять років через те, що тодішній бойфренд заявив дівчині, мовляй її груди - занадто плоскі та маленькі. Дівчина жартує: якщо б не поспішили тоді з таким рішенням, можливо, свої груди у неї теж зросла б до другого, а то й третього розміру. Вчитися на психолога Аліна теж пішла через проблеми з чоловіками і невпевненості в собі. Дівчині так сподобалося розбиратися в собі і міняти якість свого життя, що зараз у неї в наявності дві вищі освіти з психології та близько десятка сертифікатів по RPT (технологія миттєвих трансформацій), НЛП (нейролінгвістичне програмування) та інших актуальних техніках терапії.

Дивиться також: Дівчина дня: еротична фотосесія українки з 5-м розміром бюста, яка зізналася у своїх комплексах

Аліну з дитинства тягнуло до занять спортом, але вона була дуже хворобливою дитиною.

З моїм пороком серця мене б не взяли ні в одну секцію, адже помри я десь на змаганнях, тренера б просто посадили, - зізнається українка. - Так що в дитинстві я брала собак, говорила мамі, що йду їх вигулювати в ліс, а сама там бігала. Потайки від мами плавала в озері. Мама потім ще питала, чому я така засмагла. Я намагалася всіляко викрутитися, поки мене не здали сусіди.

Дивиться також: Дівчина дня: вродлива білявка та перша українка на Евересті - Ірина Галай

Для мене спорт - невід'ємна частина життя. На жаль, люблю шкідливу їжу і алкоголь, але саме спорт дозволяє мені зберегти фігуру у відмінному стані, не дивлячись на шкідливі звички! Зараз на карантині це все, звичайно, складніше, але все одно викручуюся - роблю зарядку в домашніх умовах або сідаю в машину, виїжджаю в ліс і бігаю там.

Дивитеся також: Дівчина дня: еротична фотосесія української журналістки зі спортивної династії

Нещодавно у мене вийшов кліп "Пою и пью". В цьому кліпі у мене багато танцювальних елементів. Це був наш з режисером творчий експеримент. За тиждень до зйомки розучувала хореографію в квартирі моєї продюсеркі перед дзеркалом - всі танцювальні класи вже були закриті. І після зйомки загорілася диким бажанням зайнятися танцями більш професійно. Як тільки закінчиться карантин - знайду собі студію до душі. І обов'язково запишуся в басейн!

Також: Дівчина дня: еротична фотосесія української журналістки, яка мріє працювати в прес-службі Реалу

Дивлячись на фото Аліни, ви  б повірили, що вона зробила собі більше 10 пластичних операцій?

Анна Салата

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()