Головне

Букмекер Betfred порадував всіх, хто поставив на чемпіонство Ман Сіті

Передчасні виплати по довгострокових ставках - як це працює на Туманному Альбіоні
01.01.2022 16:34 Harry BettMan 1857 0
Букмекер Betfred порадував всіх, хто поставив на чемпіонство Ман Сіті

Привіт народ, з вами BettMan.

Мало хто в Україні знає про традиційну фішку британської букмекерської компанії Betfred робити передчасні виплати по довготривалим ставкам. Такі виплати контора робить ще до того, як стане відомий остаточний результат події.

Час від часу, приблизно раз на місяць, я маю звичку дивитись на котирування букмекерів щодо потенційного чемпіона у топ-пятірці європейських футбольних чемпіонатів і зберігаю собі скріни. Останній раз я зафіксував дані букмекерської лінії з коефіцієнтами 11 грудня 2021 року. Тоді лідером чемпіонської гонки АПЛ був Манчестер Сіті - і за положенням у турнірній таблиці, і за шансами.

Ось скріни “турнірки” і коефіцієнти станом на 11 грудня:

З тих пір багато що змінилося. Головні конкуренти “містян”, Ліверпуль та Челсі, втратили очки і станом на сьогоднішній ранок Ман Сіті отримав вже 8 очок гандікапу. А компанія Betfred вирішила зробити новорічний подарунок всім, хто поставив на чемпіонство Сіті і передчасно виплатила виграш.

Звісно, контора зробила так через те, що її експерти вважають чемпіонство команди Пепа Гвардіоли майже гарантованим. І це чудовий рекламний крок. Тим більше, що такі передчасні виплати є традиційними останніми роками для Betfred і її власника Фреда Доуна.

Так було з останніми президентськими перегонами у США (2020 рік), коли компанія завчасно виплатила виграш тим гравцям, які зробили ставку на перемогу Джо Байдена.

Але одного разу система передчасних виплат Betfred дала збій і це коштувало компанії цілих 4 мільйонів доларів. Мова про чемпіонські перегони сезону 2011/2012. Тоді Ман Юнайтед лідирував з величезним відривом і Betfred сплатила наперед всім, хто поставив на чемпіонство “червоних дияволів”. Справжні фанати АПЛ добре пам'ятають розв'язку того сезону, коли Ман Сіті вирішив долю трофею в останній грі проти Крістал Пелес. Точніше все вирішив останній гол, який забив дивовижний Серхіо Агуеро на 94-й хвилині. Тоді обидва клуби з Манчестера набрали однакову кількість очок і все вирішили додаткові показники (різниця м’ячів).

Не знаю, чи не підведе Ман Сіті компанію Betfred знов, адже поки я пишу цей матеріал, на моєму телевізорі Арсенал вів проти “містян” 1-0 і цілком міг примусити господаря Betfred злякатися через потенційну велику втрату грошей.

Власник Betfred, Фред Доун, порадив всім, хто передчасно отримав гроші, витратити їх на новорічне шампанське. До речі, всіх з Новим роком! Хай вам щастить у ставках :-)

Інші матеріали блогу “Betting world”:

Веселий і чудернацький світ довгострокових ставок

Епік фейл букмекерської контори Sun Bets

Договорняки у тенісі більш розповсюджені, ніж у футболі

Три крутезні ставки від репера “50 Cent”

Історія про зірку Голлівуду, яка дурила голову букмекерам

Деніз Коатс - найбагатша і найвпливовіша жінка беттінг-індустрії

Історія про те, як “Лестер” поставив букмекерів на коліна

При підтримці спецпроекту iGaming Champion.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()