Головне

Деніз Коатс - найбагатша і найвпливовіша жінка беттінг-індустрії

BettMan розповідає про людину, яка заробляє мільярди на спортивних ставках
19.11.2021 13:39 Harry BettMan 2661 0
Деніз Коатс - найбагатша і найвпливовіша жінка беттінг-індустрії

Привіт піпл, з вами BettMan!

Багато хто з вас мріє про те, аби заробляти на беттінгу, але не всі розуміють, хто насправді заробляє на ставках. Звісно ж це самі букмекери, система роботи яких передбачає гарантований прибуток. Так само, майже всі чули про англійський футбольний клуб “Сток Сіті”, який зараз виступає в Чемпіоншипі, та далеко не всі знають, яка сім’я і компанія володіє одним з найстаріших клубів Британії.

Сьогодні мова піде про 54-річну Деніз Коатс - застовницю і виконавчу директорку компанії “Bet365”. Саме ця компанія володіє клубом “Сток Сіті” і на її ж честь названа арена, на якій грає команда. Батько Деніз, Пітер Коатс - діючий голова клубу, який займає цю посаду з 2006 року.

Хоча Деніз Коатс не любить публічності, майже щороку вона потрапляє на шпальта ведучих видань Англії. Відбувається це через її космічну офіційну зарплатню, яка у 2000 разів перевищує зарплатню прем’єр-міністра Британії, Бориса Джонсона. За даними впливового ділового видання Bloomberg, за 2020 рік Деніз отримала 648 мільйонів доларів (зарплатня + дивіденди). Такий показник робить Коатс одним із найбільш високооплачуваних керівників у світі. До речі рік тому вона отримала вдвічі менше. Тобто, можна сказати, що букмекер цілком оговтався від минулорічних проблем, пов'язаних із пандемією COVID-19.

Дохід засновниці “Bet365 Group Ltd.” за 2020 рік також зміцнив її статус найбагатшої жінки Великобританії. У рейтингу мільярдерів Bloomberg вона знаходиться на 219-му рядку зі статком у $10,3 млрд. За останні 10 років Коатс заробила понад $1,5 млрд. Вона єдина жінка-підприємець у списку 17 британських мільярдерів, до якого також входять засновник Virgin Group Річард Бренсон і Джо Льюїс, власник футбольного клубу Тоттенхем Хотспур.

Компанія “Bet365” була заснована Деніз та Пітером Коатсами у 2000 році, коли був придбаний домен bet365.com. Штаб-квартира розташувалась у їх рідному англійському місті Сток-он-Трент. Після закінчення університету Шеффілда зі ступенем економетрики Деніз Коатс навчалася на бухгалтера і очолювала невелику мережу букмекерських контор, якими володів її батько. Згідно з повідомленням Стаффордширського університету, вона стала керуючим директором бізнесу у віці 22 років, і розширила кількість магазинів, перш ніж вирішити перевести бізнес в Інтернет.

За останній фінансовий рік компанія “Bet365”, яка неодноразово вигравала звання найкращого онлайн-букмекера року, отримала виручку 3 мільярди доларів. Звідки беруться такі шалені гроші? Звісно ж, це просто грамотна монетизація надмірного бажання мільйонів гравці з усього світу заробити на спортивних ставках чи просто побавитися ними :-)

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()