Головне

Історія пишеться на наших очах: гру НБА було призупинено - Каррі встановив історичний рекорд

15.12.2021 04:03 Андрій Твердохліб 7024 0
Історія пишеться на наших очах: гру НБА було призупинено - Каррі встановив історичний рекорд

Джерело - Чемпіон.

У матчі регулярного чемпіонату НБА Нью-Йорк Нікс - Голден Стейт Ворріорз сталася подія, на яку чекав увесь баскетбольний світ - Стефен Каррі перевершив рекорд Рея Аллена та тепер офіційно може вважатися найкращим снайпером в історії баскетболу.

На 5-й хвилині матчу захисник влучив свій другий 3-очковий кидок у матчі та 2974-й у кар'єрі. Незважаючи на виїзну гру для Голден Стейт, уболівальники на Медісон Сквер Гарден встали зі своїх місць, бажаючи швидше стати свідками історію.

Після рекордного влучання матч було призупинено на кілька хвилин - рекордсмена привітали всі ті, хто мав для цього змогу.

Одним із перших це зробив батько баскетболіста - Делл, який також був знаним майстром дальних кидків.

Вічний партнер по команді - Дреймонд Грін.

Головний тренер ГСВ - Стів Керр, партенри по команді та персонал.

Попередній володар рекорду - Рей Аллен.

Мама - Соня.

Стефена Каррі було обрано на драфті його нинішньою командою в 2009 році під загальним сьомим номером. Каррі двічі визнавсвся MVP чемпіонату та тричі разом із ГСВ вигравав чемпіонські каблучки.

P.S. Уже після матчу, який ГСВ впевнено виграли, попередні рекордсмени - Реджи Міллер і Рей Аллен подарували Каррі пам'ятні джерсі.

Влучай у кошик, або біжи за м’ячем: історія Стефена Каррі

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()