Українська правда

Впевнений, що мікроклімат у роздягальні став набагато кращим: Протасов порівняв Динамо Шовковського та Луческу

Ігор Чернявський — 20 серпня, 20:11
Впевнений, що мікроклімат у роздягальні став набагато кращим: Протасов порівняв Динамо Шовковського та Луческу
УАФ

Колишній нападник Динамо Олег Протасов вважає, що за Олександра Шовковського атмосфера в команді стала кращою, ніж була за Мірчі Луческу.

Про це він розповів у інтерв’ю "Українському футболу".

"Стиль гри Динамо Шовковського однозначно відрізняється від того, що був за часів Луческу. Впевнений, що і мікроклімат у роздягальні став набагато кращим, хоч я туди і не заходив. Видно, що команда грає із задоволенням, скажімо так. Хороша атмосфера завжди впливає на хороші результати, зрештою, як і навпаки.

Видно, що Шовковський та його тренерський штаб хочуть досягти хороших результатів, показати себе. Певні замальовки того Динамо, яке прагне бачити Олександр, вже можна розгледіти. Однак, повторюся, кияни ще не на піку форми.

Зрозуміло, що Шовковський хоче потрапити у груповий етап Ліги чемпіонів. Це вже буде успіх. Однак буває, що якась команда пробивається до цієї стадії, а як там грати і що робити далі, – не розуміє. Це я до того, що потрібно вийти до групового етапу, звісно, і шанси є, але там доведеться ще додавати, щоб виглядати гідно, а не бути хлопчиками для биття", – сказав Протасов.

Нагадаємо, Шовковський очолив Динамо в листопаді минулого року після того, як Мірча Луческу подав у відставку. Під його керівництвом кияни провели 26 матчів, у яких здобули 22 перемоги, тричі зіграли внічию та зазнали лише однієї поразки (0:1 від Шахтаря в чемпіонському матчі).

Вже завтра, 21 серпня, "біло-сині" зіграють перший матч проти Зальцбурга в плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів. Початок гри – о 22:00 за київським часом. Чемпіон проведе текстову трансляцію цього поєдинку.

Динамо Київ Мірча Луческу Олег Протасов Олександр Шовковський Ліга чемпіонів-2024/25