Українська правда

Хет-трик Назаренка допоміг Поліссю розгромити Оболонь у 4-му турі УПЛ

Денис Шаховець — 25 серпня, 14:57
Хет-трик Назаренка допоміг Поліссю розгромити Оболонь у 4-му турі УПЛ
ФК Полісся

На "Центральному" стадіоні у Житомирі відбувся матч 4-го туру Української Прем'єр-ліги, у якому місцеве Полісся приймало київську Оболонь. Поєдинок завершився перемогою господарів із рахунком 4:0.

Ще до перерви "вовки" забезпечили собі перевагу в три м'ячі: дубль оформив Олександр Назаренко, а ще одним голом відзначився Олексій Гуцуляк.

На початку другого тайму Назаренко забив свій третій м'яч у зустрічі. Для 24-річного півзахисника це дебютний хет-трик у кар'єрі.

Оболонь за такого сценарію могла сподіватися хіба що на гол престижу, однак після того, як Максим Грисьо отримав пряму червону картку, навіть це завдання виявилося за межею можливостей "пивоварів".

Полісся здобуло другу перемогу в трьох зіграних матчах на старті чемпіонату й має відтепер 7 залікових пунктів. В Оболоні лише один бал після чотирьох турів, підопічні Валерія Іващенка залишаються передостанніми в турнірній таблиці.

У наступному турі команда Імада Ашура зіграє на виїзді проти Чорноморця, а на Оболонь чекає домашній матч із луганською Зорею.

Чемпіонат України — УПЛ
4 тур, 25 серпня
Полісся (Житомир) — Оболонь (Київ) 4:0

Голи: Назаренко, 19, 39, 49, Гуцуляк, 23

Вилучення: Грисьо, 54.

Полісся: Волинець — Смоляков, Чоботенко, Віалле, Тейлор, Крушинський, Бабенко, Таллес Коста, Назаренко, Пайшао, Гуцуляк.

Оболонь: Федорівський — Грисьо, Дубко, Карась, Мединський, Черненко (Теслюк, 26), Мороз, Вітенчук, Блізніченко, Суханов (Тарануха, 26), Груша.

звіт Оболонь Полісся результати матчів Чемпіонат України, УПЛ Олександр Назаренко