Українська правда

Піхальонок: Скучив за збірною та радий повернутися до розташування національної команди

Володимир Кук — 4 вересня, 23:13
Піхальонок: Скучив за збірною та радий повернутися до розташування національної команди
Олександр Піхальонок
Instagram

Півзахисник Динамо Київ Олександр Піхальонок прокоментував своє повернення до збірної України на матчі Ліги націй-2024/25 та заявив, що він радий повернутися до розташування національної команди.

Про це він розповів на YouTube-каналі "ВЗБІРНА".

"Звичайно скучив за збірною. Радий повернутися до розташування національної команди. Тепер головне себе проявити та намагатися перемогти у кожному матчі.

Втоми після клубних матчів зараз немає, бо це лише початок сезону. Так, багато їздили, були дуже важкі матчі, але зараз другий відновлювальний день, а завтра вже розпочнеться робота та готуватимемося до Албанії.

Я дивився матчі албанців та чехів на Євро. Вони грають у силовий футбол та діють на контратаках. Дуже цікаві команди", сказав Піхальонок.

Зазначимо, що за збірну України український півзахисник зіграв 13 матчів, у яких відзначився 2 забитими м'ячами та віддав 1 результативну передачу.

У вересні українці зіграють два матчі у групі В1 Ліги націй-2024/2025. Перший тур відбудеться 7 вересня. У Празі "синьо-жовті" прийматимуть Албанію на стадіоні" Epet Arena". 10 вересня на стадіоні "Eden Arena" зіграють виїзний поєдинок проти збірної Чехії.

Динамо Київ Ліга націй УЄФА Україна Олександр Піхальонок