Українська правда

Караваєв: Шовковський може і вибухнути, якщо щось йде не так

Ігор Чернявський — 18 серпня, 12:50
Караваєв: Шовковський може і вибухнути, якщо щось йде не так
ФК Динамо

Захисник Динамо Олександр Караваєв розповів про характер Олександра Шовковського.

Його слова наводить УПЛ ТБ.

"Дуже вимогливий. Приділяє багато уваги маленьким дрібницям. Умовно, як хто приймає мʼяч на тренуванні. Адже за гру може бути один момент і якщо ти не правильно приймеш мʼяч у штрафному суперника, ти не зможеш пробити. Плюс він як психолог-мотиватор. Може підказати щось і в грі, спрямувати твої думки на гру, допомогти прибрати зайве та сфокусуватися.

Так, але іноді він може і вибухнути, якщо щось йде не так. Просто таких моментів мало, тож їх важко помітити. Він молодий тренер і в такій великій команді. Тут великий тиск і сподівання на результат. Тож він приділяє дуже багато аналізу психологічних моментів і правильному висловлюванню своїх емоцій", — сказав Караваєв.

Нагадаємо, в листопаді минулого року, після відставки Мірчі Луческу, Шовковський став виконувачем обов’язків головного тренера Динамо. Після кількох вдалих матчів президент клубу Ігор Суркіс прибрав приставку "в. о." біля прізвища легендарного воротаря киян.

З моменту призначення СаШо "біло-сині" провели 26 матчів, у яких здобули 22 перемоги, тричі зіграли внічию та зазнали однієї поразки (0:1 від Шахтаря в чемпіонському матчі).

Динамо Київ Олександр Караваєв Олександр Шовковський