Українська правда

Перша перемога у сезоні: Оболонь здолала Інгулець у 8 турі УПЛ

Олександр Булава — 29 вересня, 14:58
Перша перемога у сезоні: Оболонь здолала Інгулець у 8 турі УПЛ
УПЛ

Київська Оболонь у домашньому матчі обіграла петрівський Інгулець у матчі 8 туру Української Прем'єр-ліги сезону-2024/25.

Поєдинок завершився з рахунком 2:1.

Оболонь активну розпочала зустріч. Їх старання завершились помилкою голкіпера Інгульця Олексія Паламарчука, вибиваючи м'яч він влучив у нападника Сергія Суханова, після чого влетів у ворота. Однак у підсумку гол скасували через гру рукою форвардом "пивоварів".

Проте свою перевагу господарі змогли втілити у другій половині. Віталій Груша переправив м'яч у ворота після прострілу Суханова з правого флангу (1:0).

Ще один гол на свій рахунок записав 22-річний півзахисник Віктор Блізніченко. Хавбек переправив м'яч у порожні ворота після того, як голкіпер гостей справився з пострілом його партнера.

Інгулець зміг відквитати один гол у доданий до другого тайму час. Олександр Козак скористався навісом у штрафну та головою переправив м'яч у ворота киян.

Для Оболоні – це перша перемога у сезоні. Столичний клуб наразі має в активі 5 очок та посідає передостаннє 15-те місце. Інгулець йде останнім з 4 балами.

Чемпіонат України – УПЛ
8 тур, 29 вересня

Оболонь – Інгулець 2:1 (0:0)

Голи: 1:0 - 59 Груша, 2:0 - 86 Блізніченко, 2:1 - 90+1 Козак

Нагадаємо, напередодні Олександрія на виїзді перемогла Кривбас, Полісся впевнено обіграло Карпати, а ЛНЗ та Чорноморець переможця не виявили.