Українська правда

Ашур – про травму Гуцуляка: Пошкодження мозку немає, все добре

Андрій Яросименко — 19 жовтня, 13:46
Ашур – про травму Гуцуляка: Пошкодження мозку немає, все добре
Олексій Гуцуляк
УАФ

Головний тренер житомирського Полісся Імад Ашур розповів деталі травми свого підопічного Олексія Гуцуляка.

Його слова передає пресслужба "вовків".

"Олексій не втрачав свідомість, у нього було трохи дезорієнтації, тобто це говорило про те, що є, імовірно, струс мозку. Ну, це очевидно було. Можливо, навіть хвилювалися в першу чергу за те, щоб все було, щоб кістки щелепи були цілі, і вже потім, після того, як ми отримали наступну інформацію, додалося ще розсічення губи.

Свідомість він не втрачав. В якийсь момент ми отримали так само фотофіксацію того, що вже в автівці медичної допомоги він вже сидів. Тобто це теж дуже радувало, що в нього не було на обличчі таких якихось явних ознак того, що йому є якийсь сильний дискомфорт чи якийсь неймовірний біль. Ну, сидіти – це вже теж дуже добре.

І в кінці, вже після досліджень, яке зробили національна збірна, після комп'ютерної томографії, виявили, що всі кістки щелепи цілі виявили, що, звісно, є струс мозку, але не такий суттєвий. Тобто пошкодження мозку немає, все добре", – запевнив Ашур.

Нагадаємо, на початку матчу з Чехією у Лізі націй Гуцуляк отримав сильний удар у голову після брутального зіткнення з Томашем Соучеком. Певний час гравець був не у свідомості, його виносили з поля на ношах.

Згодом Українська асоціація футболу повідомила, що у півзахисника діагностували струс мозку.

Полісся свій найближчим матч зіграє сьогодні, 19 жовтня, проти Лівого берега. Наразі "вовки" посідають другу сходинку в турнірній таблиці чемпіонату України, з 20 очками в активі.

Збірна України з футболу Полісся Олексій Гуцуляк Імад Ашур