Українська правда

Леоненко — про збірну України: Вони що, панками себе відчули?

Ігор Чернявський — 8 вересня, 20:15
Леоненко — про збірну України: Вони що, панками себе відчули?
Вацко Live

Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко вважає, що гравці збірної України більше думають про свій зовнішній вигляд, ніж про футбол.

Своїми думками про гру національної команди у провальному поєдинку з Албанією Леоненко поділився в інтерв’ю Sport-express.ua.

"З кутового нам забили дурний м'яч. Ми теж такий забили, коли воротар албанців помилився. Конопля відзначився випадковим голом, бо моментів у нас не було. Після замін ударів у нас стало більше, але загрози вони не несли. У албанського воротаря не було таких сейвів, як у Трубіна. Що тільки албанці не робили, навіть п'ятками грали!

Але мені навіть розбирати цю гру нецікаво, тому що за 90 хвилин ми створили півтора моменти. У збірної України мені сподобалася лише зачіска Циганкова. Напевно, він заснув у перукарні. А може, відрощує собі дреди, як афроамериканці в НБА. Дивлюся, зараз у всіх футболістів скроні підстрижені, і це не тільки в нашої команди. Вони що, панками себе відчули?" — сказав Леоненко.

Збірна України спробує реабілітуватися за провальний старт у Лізі націй у матчі проти Чехії, який відбудеться у вівторок, 10 вересня. Напередодні тренер суперників заявив, що може піти у відставку в разі невдачі.

Збірна України з футболу Віктор Леоненко Віктор Циганков