Українська правда

Кварцяний: Левандовський їде з футбольної ярмарки, а наші — ростуть і йдуть вперед

Игорь Чернявский — 7 червня, 13:30
Кварцяний: Левандовський їде з футбольної ярмарки, а наші — ростуть і йдуть вперед

Екстренер Волині Віталій Кварцяний вважає, що гравці збірної України перебувають у розквіті сил, на відміну від 35-річного Роберта Левандовського.

Своїми очікуваннями від спарингу проти Польщі, який відбудеться сьогодні, 7 червня, Кварцяний поділився в інтерв’ю "Українському футболу".

"Левандовський вже давно не той. Він вже з ярмарки футбольної. А наші всі рєбята ростуть і йдуть вперед у своєму розвитку. Однак, Польща точно не нижча класом від України, бо у них зараз сильніший внутрішній чемпіонат. Так, шкода, але нині Екстракляса краща за УПЛ. Польський футбол на підйомі, розвивається. І у них, як і в нас, чимало гравців, які дуже непогано виступають у Європі.

Однак, представники збірної України, наші легіонери з Європи, куди більш зіркові. Той же Довбик, Ви самі про нього згадали, що Левандовського перевершив у Ла Лізі.

А ще у нас є Мудрик, який ще не розкрив свій потенціал наповну. Не забуваємо і про Судакова, який буде намагатися максимально добре себе зарекомендувати. І Михайло, і Герогій зараз ще тільки формуються. Вони ще не показали свій повний потенціал.

От Роман Яремчук вже сформований футболіст, але в нього щось постійно йде не так: то травми, то ці переходи туди-сюди і він не грає стабільно ніде… Може на Євро він нарешті покаже, що дійсно є бомбардиром.

На рахунок Довбика, то він теж ще не повністю показав все на що здатен. Певен, він, як не влітку, то згодом все ж перейде до ще більш серйозного клубу чим Жирона. Піде далі, на підвищення, матиме можливість ще гучніше заявити про себе. В нього всі задатки до того є", — сказав Кварцяний.

Початок сьогоднішнього матчу запланований на 21:45. Нагадаємо, в попередній зустрічі команда Сергія Реброва втримала безгольову нічию з Німеччиною.

Збірна Польщі Збірна України з футболу Віталій Кварцяний Сергій Ребров