Українська правда

Інгулець уникнув поразки від Карпат завдяки ще одному бенефісу воротаря

Ігор Чернявський — 4 жовтня, 19:55
Інгулець уникнув поразки від Карпат завдяки ще одному бенефісу воротаря
УПЛ

Карпати та Інгулець не визначили сильнішого в 9-му турі Української Прем’єр-ліги.

Матч завершився нульовою нічиєю.

Попри непростий початок гри, ближче до середини першого тайму Карпати перехопили ініціативу танавіть вийшли вперед на 33-й хвилині, але арбітр одразу ж скасував гол через офсайд.

За кілька хвилин після того "леви" мали ще одного чудову нагоду, коли Ігор Невес з "двійничка" постелив м’яч у ближній кут, але Олексій Паламарчук вчасно "склався" і впорався з його ударом.

Але найгостріший момент створив Інгулець. За кілька хвилин до перерви Станіслав Нурі-Малиш із близької відстані головою розстрілював ворота Олексія Кемкіна, але господарів врятувала стійка.

На початку другого тайму найпомітнішим гравцем був капітан Карпат Амброзій Чачуа. Спершу він увірвався з глибини і головою пробив у дальню стійку, а буквально через кілька хвилин таки забив гол, але взяття воріт знову скасували через положення поза грою.

Кульмінація поєдинку сталася на 80-й хвилині. Львів’яни заробили пенальті. Одинадцятиметровий удар взявся виконувати Ігор Невес, який ще не забивав цього сезону, але воротар Інгульця вкотре врятував свою команду від поразки.

Чемпіонат України – УПЛ
9 тур, 4 жовтня

Карпати – Інгулець 0:0

Завдяки цій нічиїй Карпати піднялися на 10 місце, зрівнявшись за очками з Ворсклою (по 9). Інгулець, своєю чергою, залишився на останній сходинці.

Інгулець Карпати Чемпіонат України, УПЛ