Українська правда

Британський провал, нідерландський успіх. Євро-2024: кращі ставки ігрового дня

Британський провал, нідерландський успіх. Євро-2024: кращі ставки ігрового дня

У другий день матчів 1/4 фіналу чемпіонату Європи будуть проведені ще дві зустрічі. А це означає, що всі, хто не уявляє свого життя без інвестицій у спорт, знову отримують перспективні можливості.

На думку бейтингового оператора Favbet, цікавих варіантів удосталь. Представлені в цьому тексті котирування спрямовані на задоволення жаги найбільш вибагливих любителів азарту. На два матчі суботи Фавбет пропонує зазначені нижче коефіцієнти.

Одним миром мазані

Зустріч Англії та Швейцарії — протистояння команд, яких не назвеш любителями атакувального футболу. А тому в очному протистоянні сподіватися на високу результативність теж не варто — на кону надто багато.

Високою вірогідність "низового" футболу є ще й із причини красномовної статистики особистих зустрічей: у трьох попередніх іграх із офіційним статусом Англія та Швейцарія жодного разу не забивали більш як двічі.

А що по командам окремо? Швейцарія традиційно переконлива за такими якостями, як єдність колективу та ігрова дисципліна, що й дозволяє "наті" виходити на показники якості та надійності оборони. На Євро-2024 "нейтрали" пропустили небагато — лише тричі. Втім, забити Англії теж непросто, адже британці на турнірі пропустили усього 2 рази.

Тож від матчу чекати "верху" аж ніяк не варто. До слова, на цій першості континенту Англія взагалі пробиває по воротам суперників нечасто. До прикладу, в матчі із Словаччиною "три леви" завдали лише одного удару в отвір воріт у основний час. Такий підхід любителя результату за всяку ціну Гарета Саутгейта дає свої "плоди": в 4 матчах на Євро британці у основний час забили усього тричі.

Ставка: ТМ (2,5) за 1,56 у БК Фавбет

Англійський мінімалізм

Продовжуючи тему "успіхів" Англії біля воріт суперників, варто зазначити, що в 5 останніх матчах із офіційним статусом "леви" не забивала більш як 1 м'яч у основний час. Що таке ця Англія в атаці, ми бачимо з перших хвилин матчів цієї команди на Євро. В попередньому раунді британці відскочили в протистоянні зі значно скромнішою, ніж Швейцарія, Словаччиною. Не менш важливо, що змогли зрівняти рахунок лише на 95-й хвилині зустрічі.

Одна перемога в основний час, безглузде перекочування м'яча на половині суперників із мінімальними успіхами біля воріт опонентів. Це — та сама "візитна картка" одного із головних фаворитів Євро на турнірі. І очікувати радикальних змін у чвертьфіналі не варто.

Ставка: Англія ІТМ 1,5 за 1,55 у БК Фавбет

Переконливий потенціал у атаці

У другому півфіналі є всі підстави очікувати голи у виконанні обох колективів. Нідерланди продовжують радувати переконливою грою в атаці. І мова не тільки про першість Європи. Якщо копнути глибше, виявиться, що в 32 останніх матчах із офіційним статусом "ораньє" не забивали усього двічі, й у обох випадках суперником нідерландців була Франція. Разом із тим, у обороні колектив Рональда Кумана надійністю не відрізняється, адже пропускав у 8 із останніх 12 ігор на ЧЄ.

Туреччина теж підходить до гри в більш ніж переконливій формі. Якщо брати останній рік, "яничари" поступилися в матчах із офіційним статусом лише раз, і це сталося в грі з Португалією саме на Євро-2024. Крім того, це єдина гра в зазначений період, коли земляки Шенола Гюнеша не забили. Разом з тим, обидві команди забивали в 4 із попередніх 5 ігор цього колективу. Важливо розуміти, що й очні ігри сторін проходять не нудно. Так, в останньому рандеву Туреччина перемогла 4:2, а Нідерланди відповіли ще більш упевненою вікторією 6:1.

Ставка: Обидві заб'ють за 1,82 у БК Фавбет

Яскравий апельсин

Для команди Кумана гра 1/8 фіналу виявилася найлегшою на турнірі: нідерландці легко переграли Румунію 3:0. Це важливо з точки зору показників команди в атаці.

Справа в тім, що до такого успіху більш як один раз у плейоф супернику Нідерланди востаннє забивали ще на Євро-2000, коли не залишили шансів Югославії (6:1). І тут важливо зазначити, що рівно двічі чи тричі на континентальній першості "ораньє" забивали у 6 із попередніх 8 матчів на ЧЄ.

Ставка: Точна кількість голів Нідерландів: 2-3 за 1,94 у БК Фавбет

букмекери збірна Англії з футболу Збірна Нідерландів з футболу Збірна Туреччини з футболу Євро-2024 Збірна Швейцарії з футболу Євро-2024 з футболу