Українська правда

Аль аш-Шейх розкрив плани на Усика, Ф’юрі та Джошуа

Ігор Чернявський — 2 вересня, 00:25
Аль аш-Шейх розкрив плани на Усика, Ф’юрі та Джошуа
Getty Images

Саудівський промоутер Туркі Аль аш-Шейх віддає перевагу бою Джошуа — Ф’юрі, а не ще одному реваншу між Джошуа та Усиком.

Про це він розповів у інтерв’ю talkSPORT.

кщо Джошуа переможе Дюбуа, то буде можливість організувати величезний бій. Ентоні втретє виграє титул чемпіона світу, і після бою Усика проти Ф’юрі буде грандіозний поєдинок.

Але ви не знаєте майбутнє. Уявіть, якщо Тайсон після бою з Усиком захоче піти на пенсію. Я зроблю йому пропозицію, але якщо він завершить кар’єру, що я зможу зробити? По-перше, у Дюбуа дуже великий шанс, і це буде нелегко. Думаю, що це буде складний і небезпечний бій для Джошуа.

Якщо Усик переможе Тайсона, я все одно хочу побачити Ф’юрі проти Джошуа, якщо вони погодяться. Я не буду намагатися провести третій бій між Усиком і Джошуа до того, як відбудеться поєдинок Ф’юрі проти Ей Джея", — сказав Туркі.

Нагадаємо, реванш між Усиком та Ф’юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді. Джошуа, своєю чергою, проведе поєдинок за титул чемпіона IBF проти Даніеля Дюбуа. Якщо переможці зустрінуться між собою, то це знову буде бій за звання абсолютного чемпіона світу.

Бокс Ентоні Джошуа Олександр Усик Тайсон Ф'юрі Даніель Дюбуа Туркі аль Аш-Шейх