Українська правда

Наздогоняльна стратегія ставок - баскетбольная версія

Harry BettMan — 18 листопада 2021, 13:41
Наздогоняльна стратегія ставок - баскетбольная версія

Привіт народ, з вами BettMan!

Два чи три рази на місяць я не сплю вночі, бо дивлюся прямі трансляції за участі моєї улюбленої баскетбольної команди “Golden State Warriors”. Стеф Каррі - це велике явище сучасності, людина, яка переписує баскетбольну історію NBA, штампуючи рекорд за рекордом.

Зазвичай матчі NBA за нашим часом транслюють десь з другої ночі до шостої ранку і за одну ніч може буде зіграно десь із десяток матчів. Тож я в такий момент маю можливість не тільки подивитись гру, а ще й зробити кілька ставок, не особливо ризикуючи програти. Використовую я одну з давно вiдомих систем, яку у народі звуть “догон”, а по модному - це система Мартінгейла.

Суть її в тому, що ви ставите на подію, наприклад, 10 гривень. Якщо програли, ставите на іншу подію вже 20. Якщо знов програли, ставите вже 40 гривень. І так подвоюєте ставки, аж поки не виграєте. А щоб при цьому отримати прибуток, коефіцієнти мають бути рівні 2.00 або вище. Якщо ви ставите на подію з меншим коефіцієнтом, то тоді треба суму ставки збільшувати більше ніж в 2 рази. За такої системи, аби не програти, треба крім того стартувати з суми, яка складає не більше 2% від вашого банкролу (капіталу) і розуміти, що букмекер не ріже максимальні ставки подій, на які ви ставите.

Особливо допитливим рекомендую погуглити і почитати про "Мартінгейл" у Вікіпедії. Зайвим це точно не буде, якщо ви серйозно цікавитесь ставками.

А я поки повернуся до практики. Ця стратегія доволі непогано працює в баскетболі, коли ви ставите на переможця певної чверті. Зазвичай, у матчі двох баскетбольних команд дуже рідко трапляється, щоб всі чотири чверті завершилися перемогою однієї команди. Наприклад, сьогодні вночі в NBA відбулося 11 матчів і в жодному не було такого, щоб якась команда виграла всі 4 чверті. Ось вам скрін з сайту flashscore.com на підтвердження моїх слів.

Звісно ж, виключення трапляються. Але ви маєте робити попередній аналіз суперників і виключати ті матчі, де є явний фаворит. Бо такий фаворит і справді може виграти всі чверті. А також виключайте ті команди, за якими таки водиться звичка програвати 4 чверті.

Класична схема ставок на чверті така: ви з першої чверті ставите на аутсайдера гри, бо на нього коефіцієнт вищий. І перед початком кожної наступної чверті ставите знов на аутсайдера, збільшуючи ставку настільки, щоб бути в плюсі в разі перемоги.

Якщо повернутися до скріна з 11 матчами минулої ночі, то ви можете ще раз переконатися, що в кожному з цих матчів можна було виграти, використовуючи систему “догон”. Але слід пам'ятати про найголовніше слабке місце цієї системи. Якщо серія програшів затягнеться, вам може не вистачити грошей аби перекрити попередні збитки. Тому не будьте жадібними і завжди починайте ставити з невеличкої суми. І хай вам щастить!

Інші матеріали блогу “Betting world”:

Давайте будемо чесними: Бущан - головний герой матчу з боснійцями

BettMan прогнозує важку перемогу України над Боснією з рахунком 1-0

Чому Walt Disney переходить від сімейних цінностей до спортивного беттінгу

Історія про те, як “Лестер” поставив букмекерів на коліна

Тоні Блум - найкрутіший каппер світу

Про мотивацію команд і окремих спортсменів

Betting world BettMan Світ ставок Ставки на баскетбол Ставки на баскетбольні чверті ставки на спорт