Головне

Циганик: Ви приїхали з чужої країни, майте повагу, пане Лучі

Ігор Циганик прокоментував реакцію Лучано Лучі на матч Олімпік - Шахтар
08.03.2021 20:14 6768 2
Циганик: Ви приїхали з чужої країни, майте повагу, пане Лучі

Журналіста Ігоря Циганика обурили слова очільника суддівського корпусу УАФ Лучано Лучі щодо матчу Олімпік – Шахтар.

Про це розповів сам журналіст.

"Я вважаю, що гол слід було зараховувати. Якщо не гол, то ставити пенальті. Іншого варіанту бути не може.

І навіть якщо в цій історії знайшли якийсь міфічний офсайд за допомогою ВАР, то той же самий ВАР чітко показав, що було порушення правил з боку Трубіна, який просто штовхнув Снурніцина. Арбітр ухвалив абсолютно неприпустиме для цього епізоду рішення.

Актуально: Лучі: Скасувати гол Олімпіка - правильне рішення

Мені дивно було слухати пояснення голови суддівського комітету Лучано Лучі про те, що арбітр в цій ситуації повів себе абсолютно коректно. Що, всі сліпі? Так там тільки сліпий міг не побачити, що Трубін штовхнув Снурніцина! Але ми ж все не сліпі...

Мені не подобається риторика, мовляв, все псевдо-експерти, ніхто нічого не бачить, тільки я все вирішую. Як так? Може, ви тоді особисто для себе і організовуйте ці матчі, самі на них ходите, не показуйте їх по телебаченню. Сховайте їх, розпишіть в карти - що хочете.

Важливо: Гельзін: В український футбол повернулось системне свавілля!

Має бути повага. Ви приїхали до чужої країни в ту, у якої є своя історія, де працюють люди, багато кваліфікованих тренерів, футболістів. Майте повагу до цього, змініть риторику, пане Лучі. Тут немає псевдо-експертів, а є люди, які багато віддали футболу і можуть поділитися своєю думкою", – сказав Циганик.

Нагадаємо, Владислав Гельзін обматюкав суддю у прямому ефірі та висловив невдоволення словами експертів телеканалів Футбол 1/2/3.

 

Коментарі ()