Головне

Інтер програв Спеції через переможний пенальті, який заробив українець, Віктор Коваленко

17.03.2023 12:18 Юрко Юрченко 758 0
Інтер програв Спеції через переможний пенальті, який заробив українець, Віктор Коваленко

Перемог, футболісти зі Спеції, не бачили у Чемпіонаті майже два місяці, тому вони й опинилися у зоні ризику. Останнім досягненням команди було три очки у поєдинку з Торіно, який пройшов у середині січня. Далі, у лігурійців було три нічиї та чотири програші в рамках семи турів.

Перервати серію невдач Спеції було досить складно. Особливо, при тому, що як противник їй дістався міланський Інтер, що знаходиться на другому рядку турнірної таблиці. Заробити грошей для вигідних ставок на спорт допоможуть онлайн ігри від найкращого інтернет-казино.

Спочатку для міланської команди гра явно не зросталася. Все почалося з невдалої спроби забити гол з боку Мартінеса (втім, усі пенальті було зроблено після перерви). Рахунок було відкрито Мальдіні на 55 хвилині гри, а на 83 хвилині – його зрівняв Лукаку. Вирішальним виявилось пенальті, яке заробив український спортсмен Віктор Коваленко для Спеції.

Короткий огляд матчу

На початку гри, з боку Спеції, Коваленко залишався в запасі. Керівництво Інтера також вирішило не ризикувати, залишивши "відпочивати" чотирьох сильних гравців (з метою зберегти їх сили для поєдинку з Порту). Тому матч пройшов таким чином:

  • Перший тайм, загалом, пройшов без забитих м'ячів, проте шанси на голи мали обидві команди;

  • У другому таймі після перерви Інтер забив перший гол, а за кілька хвилин відповіла Спеція.

Після закінчення перерви, Лаутаро зміг забити перший м'яч, який пропустив Дронговський. Все б нічого, але тільки все зіпсував Лукаку, який отримав офсайд. Майже одразу після цього, Мальдіні (Спеція) направив м'яч у бік далекого кута воріт Хандановича.

Далі із запасу вивели Коваленка (67 хвилина), а Інтер отримав можливість зробити повторний пенальті (83 хвилина). Завдяки Лукаку рахунок зрівнявся до 1:1. В останні хвилини відзначився Віктор Коваленко, але через його падіння пенальті в 11 метрів провів Нзола.

Аналіз подій

Хоча фактично Інтер намагався домінувати в першому таймі за рахунок дій Мартінеса, він не зміг досягти успіху в плані голів. Спеція також не змогла відзначитись переможними кроками. Переломний момент настав лише після невеликого відпочинку двох команд. Швидше за все, обидві команди радилися про ймовірні дії у другому таймі.

Хоча на старті другої частини зустрічі Інтер спробував провести чистий гол, з офсайду це не вийшло. Зрозуміло, Спеція не забарилася з реакцією. Мальдіні зміг пробити лівий нижній кут воріт супротивника.

Перед безпосереднім закінченням матчу гравці клубу Індзагі отримали повторне пенальті. А Лукаку його успішно реалізував. Паралельно, Коваленко змінив Агудело на полі та зміг допомогти Спеції здобути перемогу у грі.

Хоча після виходу на поле українець не вирізнявся результативністю, він зміг залишити за собою останнє слово. Його дії спричинили несподівану розв'язку. І є ймовірність, що Інтер після програшу трохи здасть позиції у турнірній таблиці, але це буде видно найближчим часом.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()