Головне

Чоловіки здобули бронзу в естафеті

14.12.2008 13:54 324 0
Чоловіки здобули бронзу в естафеті

Чоловіча естафетна команда України з біатлону у складі В'ячеслава Деркача, Андрія Дериземлі, Олега Бережного та Сергія Седнєва здобула бронзові нагороди на другомк етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

Першим з українців біг Деркач. Зі стрільбою у В'ячеслава не склалося. Вже на першому вогневому рубежі він припустився двох промахів, що відкинуло Україну на передостаннє, двадцять друге, місце. На другу стрільбу Деркач зібрався і вибив усі мішені, використавши лише один додатковий патрон. Естафету В'ячеслав передав чотирнадцятим.

Другим у гонку вирушив Дериземля, який після першої своєї стрільби підняв Україну на п'яту сходинку. А от на другому вогневому рубежі Андрій припустився одного промаху, не вибивши мішень і з додаткових патронів, і поїхав на штрафне коло.

Бережний прийняв естафету від Дериземлі одинадцятим. Олегу знадобився лише один додатковий патрон, а так він відстілявся чудово і перед останніми двома стрільбами, які мав провести Седнєв, Україна піднялася на четверту сходинку.

Седнєв лежачи відстрілявся без промахів і відставав від третього місця, на якому йшли словенці, на 30 секунд. Все вирішила остання стрільба. Словенець не впорався і зробив два промахи, заробивши два штрафниї кола. А Сергій з останнього, третього патрона зміг вибити непідкорену мішень і вийшов на третє місце, залишивши на цілу хвилину позаду і Норвегію, і Словенію. Розтратити таку перевагу Україна собі не дозволила! Є перша медаль у чоловіків!

А виграли гонку росіяни, які впевнено захопили лідерство з перших метрів дистанції. Другими стали господарі траси - австрійці.

1. Росія - 1:24.22.9 (1+9)

2. Австрія - +1:48.1 (2+9)

3. Україна - +2:38.6 (3+12)

4. Норвегія - 3:20.4 (2+18)

5. Словенія - 3:24.2 (2+11)

Коментарі ()