Головне

Огляд БК 1xСтавка та БК Лига Ставок

В цьому матеріалі ви знайдете докладний аналіз двох майданчиків для ставок на спорт – БК 1xСтавка та Лига Ставок.
08.03.2021 20:00 2795 0
Огляд БК 1xСтавка та БК Лига Ставок
БК 1xСтавка та БК Лига Ставок

Якщо ви плануєте незабаром познайомитись зі світом ставок на спорт, то в першу чергу потрібно обрати майданчик. Їх досить багато, при цьому кожен відрізняється певними особливостями, що стосуються, наприклад, лінії чи взаєморозрахунків. Все це дуже важливо, оскільки вибір майданчика напряму впливає на те, наскільки ефективною буде ваша стратегія.

У цій статі ви знайдете огляд та порівняльний аналіз таких контор, як БК 1xСтавка та БК Лига Ставок. Кожна з них користується популярністю та досить відома у СНД. Напевно ви вже бачили Промокод 1xСтавка, чи Лига Ставок додаток, перелік переваг кожного з цих букмекерів та рекомендації скоріше почати гру. Проте в першу чергу прочитайте цей матеріал, щоб ви могли обрати вірно.

БК 1xСтавка та БК Лига Ставок: коротка характеристика

Обидві ці контори працюють цілком легально. Вони входять до об’єднання "Перший ЦУПІС" та надають послуги згідно із ліцензією РФ. Тож ви можете не піклуватись через те, що одна з цих контор не виконуватиме свої обов’язки.

БК 1xСтавка

БК 1xСтавка часто ототожнюють із 1xBet, проте це юридично різні контори. Цей майданчик запрацював у 2016 році. А ось БК Лига Ставок з’явилась раніше – у 2008 році. Обидві контори входять у п’ятірку найкращих за показником охоплення ринку, тож виявити, яка з них більше підходить новачку буде важко.

БК Лига Ставок

Лінія, коефіцієнти та маржа

Почати Лига Ставок огляд потрібно саме з цього пункту. Оскільки контора працює легально, рівень коефіцієнтів тут досить низький. Грати на ставках через офшорну контору вигідніше. Основний напрямок парі на цьому сайті – це популярні позиції, наприклад, футбол, хокей, баскетбол, теніс, тощо. Специфічних ставок тут немає. Жодної політики, погоди, ТВ-шоу, а також азартних ігор. Рівень маржі на ставки типу "Ординар" складає від 4 до 7%. Чим популярніша позиція, тим більше собі візьме букмекер. У випадку, якщо ви обрали парі категорії "Live", маржа складатиме 7-9%, що вже ближче до середнього по ринку рівня.

Тепер переходимо до БК 1xСтавка. Як і у випадку з 1xBet, ця контора відрізняється дуже широкою лінією – понад 40 напрямків. Це не лише класичні позиції, а й спеціальні. На сайті є малі ринки, непогано розписана категорія кіберспорт та добре деталізовані "гарячі" матчі. Рівень коефіцієнтів тут майже такий самий, як і у БК Лига Ставок. А ось маржа відрізняється. З парі типу "Ординар" букмекер матиме 4-5%. Маржа 1xСтавка лайв складатиме 7-9%. Якщо брати у середньому, то грати тут трохи вигідніше, ніж на майданчику Лига Ставок.

Додатковий функціонал

В першу чергу мова йде про мобільний додаток. Це дуже зручно, до того ж встановити його не важко. Обидві контори пропонують можливість завантажити софт. Додаток 1xСтавка виглядає трохи гірше, але це питання скоріше особистих переваг. Для того, щоб завантажити софт, перейдіть на сайт відповідної контори. Через цю програму ви можете робити будь-що, наприклад, активувати промокод 1xСтавка, переглянути статистику чи побитись об заклад по новій позиції. Таке ПЗ варто встановити кожному беттеру.

Додатковий функціонал

Тепер стосовно трансляцій спортивних матчів. На обох сайтах є можливість переглядати стріми. Проте сторінка БК Лига Ставок зручніша, відео тут завантажуються швидше, тож перевага дістається їй.

Промо-компанія та бонуси

Правильно виколисуючи заохочення, користувач може швидко розібратись із ставками, сформувати стратегію, при цьому не витрачаючи власні кошти. Це стосується, наприклад, варіанту, коли беттер використовує промокод 1xСтавка STAVKAMAX. Активувавши цю комбінацію при реєстрації, користувач отримає фрібети, які можна витратити на парі.

Щодо інших заохочень, букмекер 1xСтавка має для беттерів такі пропозиції:

  • Вітальний бонус. Якщо ви почнете гру на цьому майданчику, то можете обрати один з трьох варіантів заохочення. Перший – це звичайний бонус у вигляді 100% на перший депозит. Далі йде можливість отримати до 10% від суми усіх зроблених за місяць ставок. Також є ще один варіант кешбеку, до 25%, проте лише на ті парі, коефіцієнт яких більший або дорівнює 1,5.
  • Промокод 1xСтавка. Іноді в мережі трапляються і інші комбінації на конкретну позицію чи вид спорту. Ретельно читайте умови перед тим, як активувати бонус. Проте це завжди гарний спосіб отримати гострі емоції, при цьому не ризикуючи власним капіталом.

На сайті 1xСтавка постійно проходять сезоні акції. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити цікаві пропозиції.

Тепер переходимо до БК Лига Ставок. У цьому випадку варто розглянути такі пропозиції:

  • Фрібет на суму у 500 рублів за товариша. Якщо ваш друг завершить реєстрацію та поповнить рахунок, ви отримаєте бонус на вказану суму на додатковий рахунок. Не забувайте про те, що її потрібно відіграти.
  • "Експрес дня". Це розділ парі від букмекера, у випадку виграшу по яким користувач отримує додатковий відсоток до виграшу.
  • Страхування ставки на суму до 3 тисяч рублів. Ви можете заплатити до 50% від вартості парі, щоб у випадку програшу отримати повну суму за нього назад, на основний рахунок.
  • Кешбек до 23 лютого. Тут все дуже просто, робіть ставки, які підходять під вимоги букмекера, після чого отримаєте у кінці місяця до 12,5% від їх загальної вартості.

Оскільки Лига Ставок підтримує російський футбол, на цьому сайті часто з’являються акції з цього виду спорту. Призові фонді цих промо дуже великі. Наразі немає активного такого бонусу, як Лига Ставок промокод. Слідкуйте за інформацією у мережі, можливо це зміниться найближчим часом.

бонуси

Взаєморозрахунки та податки

Оскільки обидві ці контори працюють легально, кожен користувач має сплатити податок у розмірі 13 та 30% для резидентів і нерезидентів відповідно. Це один із найбільш вагомих недоліків гри через офіційну букмекерську контору.

Умови взаєморозрахунків цих двох контор дуже схожі. В обох випадках розмір мінімального внеску складає 10 та 100 рублів для мобільних операторів та карток відповідно. Задля того, щоб замовити вивід коштів, у вас має бути 100, 300 чи 1000 RUB на рахунку залежно від обраної ПС.

Задля виводу та поповнення рахунку можете використовувати електроні гаманці, картки VISA та MC, російські банки, термінали самообслуговування, тощо.

Висновки

Підбиваючи підсумки, варто зазначити, що ці контори орієнтовані на зовсім різну аудиторію. 1xСтавка виберуть новачки, що легко пояснити м’якими умовами для старту та розмірами вітального бонусу. А ось досвідчені беттери зареєструються на сайті Лиги Ставок. Тут більше переваг для сталого користувача, який має свою стратегію, розбирається в онлайг-беттінгу та планує затриматись на майданчику. У будь-якому випадку не забувайте про бонуси перед реєстрацією.

Коментарі ()