Головне

Промокод БК Лига Ставок

Що таке промокод букмекерської контори Лига Ставок. Де його можна знайти, та як правильно використати.
04.03.2021 19:00 3185 0
Промокод БК Лига Ставок
Лига Ставок

 Букмекерська компанія Лига Ставок пропонує хороші умови для онлайн ставок. Також клієнти отримують привабливі бонуси. Для деяких з них потрібен Лига Ставок промокод. Він активується під час реєстрації на сайті букмекера. Як це зробити, та де знайти правильний код, дізнаємося в матеріалі. Також дізнаємося про коефіцієнти на популярні види спорту, та фінансові операції при поповненні рахунку та зняття з нього коштів.

БОНУС ВЫИГРЫШ ЛИГА СТАВОК ПРОМОКОД
Увеличение ставки в ходе первого пари 500 РУБЛЕЙ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ
Приветственный фрибет 3000 РУБЛЕЙ ПЕРЕЙТИ НА САЙТ
Розыгрыш ценных призов АВТОМОБИЛЬ! ПЕРЕЙТИ НА САЙТ

 

Що таке Лига Ставок промокод?

Більшості гравців відоме таке поняття як промокод у букмекерській конторі. Це унікальна комбінація символів, яка вводиться в окреме поле реєстраційної форми букмекера. Після цього гравець отримає доступ до більшої кількості бонусів від оператора.

Чи існує Лига Ставок промокод у 2021 році? Донедавна він був, але згодом зник. Але це не означає, що він не з'явиться в подальшому. Політика щодо бонусів у оператора така, що вже найближчим часом в реєстраційній формі з великою вирогідністью з'явиться поле для коду. Тому кожен гравець або потенційні нові клієнти повинні враховувати цей момент.

Де знайти Лига Ставок промокод?

Цілком логічне питання, яке часто задають гравці, особливо новачки. Одразу скажемо, що існує декілька варіантів пошуку код. Звісно, як тільки він стане доступним. Найперший – на нашому сайті. Просто знаходите букмекерську компанію Лига Ставок, промокод для неї завжди актуальний. Далі копіюєте його та вставляєте в потрібне поле при реєстрації. Знову ж таки, це все вірно для того моменту, коли поле для промокоду Лига Ставок відновиться, як це було раніше.

Приєднуйтесь тут >

 

Що таке Ліга Ставок

Який ще є спосіб знайти Лига Ставок промокод ру? Рекомендуємо звернутися до операторів служби підтримки оператора. Вони дають всю потрібну інформацію по цій темі. Зауважимо, що іноді відповіді потрібно чекати довше, ніж на інших сайтах букмекерів. Так, іноді це досить-таки незручно і віднімає деякий час. Але в більшості випадках чекати доведеться не більше 10 хвилин.

Якщо гравець має певний досвід ставок, він знайде інформацію про промокод на тематичних форумах, або на сайтах з букмекерською направленістю. У будь-якому разі не виникне проблем з пошуком коду.

Для чого потрібен Лига Ставок промокод?

Клієнти також цікавляться, яку користь несе Лига Ставок промокод. Відповідь проста й зрозуміла навіть тим, хто далекий від беттінгу. Після успішної активації бонусного коду гравець зможе отримати додаткові призи від оператора. Наприклад, стартовий бонус збільшиться на декілька десятків відсотків. Звісно, після виконання всіх умов букмекера.

На сайті букмекера постійно з’являються нові бонуси та акції. Для деяких з них потрібен Лига Ставок промокод. Щоб скористатися вигідними акціями, беттори активують код при реєстрації. Радимо слідкувати за новинами про Лига Ставок, щоб не пропустити момент, коли стануть доступними коди.

Як зареєструватися в БК Лига Ставок?

Щоб створити обліковий запис в букмекерській конторі Лига Ставок, спочатку заповнюють стандартну форму. Людина вигадує логін і пароль. Зверніть увагу, що зараз відсутнє поле Лига Ставок промокод. Але дуже ймовірно, що воно відновиться потім. На електронну пошту прийде лист з посиланням для підтвердження реєстрації. Клієнт переходить по ній і підтверджує свій намір створити особистий кабінет.

Реєстрація в ЦУПІС. Це наступний етап. Потрібно перейти за посиланням на сайт Першого ЦУПІСу та створити обліковий запис. Для цього людина заповнює коротку форму. Знову вказується той же номер телефону та адреса електронної пошти, що і при реєстрації на сайті букмекера. Після успішної реєстрації в ЦУПІС гравець в особистому кабінеті додає БК Лига Ставок ру. Залишається лише пройти ідентифікацію для підтвердження особи.

Ідентифікація. Клієнтам Лига Ставок доступні три варіанти ідентифікації:

  • У пункті прийому парі;
  • У салоні "Євросеть";
  • По скайпу.

Каса. Беттор відвідує касу букмекера Лига Ставок і звертається до оператора, пред'являючи паспорт. Він вказує свій номер телефону, і оператор порівнює паспортні дані з інформацією, вказаною в реєстраційній формі. Якщо все сходиться, то клієнт отримує право поповнювати рахунок і робити ставки в БК Лига Ставок ру.

"Євросеть". Аналогічно проводиться ідентифікація нового клієнта в салоні "Євросеть". Тільки процедура платна. Знову оператор перевіряє особисті дані клієнта, і протягом 10 хвилин відкриває йому доступ до ставок.

Скайп. Заздалегідь гравець домовляється з оператором про дату інтерв'ю. Під час бесіди беттор показує паспорт зі сторінками фото і пропискою. Якщо відповіді влаштують співробітника контори, то клієнт отримує доступ до особистого кабінету. На цьому Лига Ставок реєстрація завершена.

Бонуси Лига Ставок

Букмекерська компанія запропонувала багато акцій та бонусів клієнтам. Є бонуси як для новачків, так і для постійних клієнтів. Розглянемо кращі з них.

Вітальний бонус Лига Ставок. Новим клієнтам букмекерської контори Лига Ставок доступний фрібет до 500 рублів. Суть пропозиції в тому, що якщо перша ставка беттора програла, то він отримує повне повернення коштів, але не більше 500 рублів. Цей бонус при реєстрації зявився досить давно.

Бонуси Ліга Ставок

Отриману компенсацію беттор використовує для ставки на ординари. Якщо угода по фрібету виявиться успішною, то гравець отримує весь виграш на основний рахунок.

Діє акція "0: 0" на вашу користь". Суть її в тому, що гравець отримує компенсацію 30% від поставлених коштів на точний рахунок, якщо команди зіграли 0:0.

Гідні кешбеки і Лига Ставок фрібет отримують беттори, які уклали парі на певні матчі.

У букмекера Лига Ставок діє акція "Експрес дня". Щодня на сайті компанії з'являються експреси з підвищеними коефіцієнтами.

Умови для ставок

БК приймає ставки на більш, ніж 25 дисциплін, кіберспорт і віртуальний спорт. Розписи наповнені великою кількістю маркетів. Окремим блоком подаються довгострокові угоди. Можна поставити навіть на переможців і призерів таких екзотичних дисциплін як гребля, австралійський футбол та нетбол.

На футбол букмекер пропонує до 400 варіантів довгострокових парі. Завжди багато подібних пропозицій на теніс, баскетбол і хокей. Кіберспорт представлений великою кількістю дисциплін. Є Call of Duty, PES, Контр Страйк, Дота 2, Ліга Легенд, Старкрафт і інші популярні комп'ютерні ігри.

Проаналізуємо пропозиції до популярних спортивні дисциплін. Наскільки заповнюються передматчеві та лайв розписи на футбол, баскетбол, теніс і хокей. Відразу скажемо, що формат подачі подій і коефіцієнтів не найкращий, але з часом клієнти звикають.

У розписах є кілька фільтрів, за допомогою яких можна відібрати потрібні ринки. Є кнопки, за допомогою яких можна змінювати вид розпису - з повноформатної до усіченої, з основними маркетами.

Оцінимо коефіцієнти букмекерської контори на популярні види спорту, дізнаємося, яку маржу компанія вкладає в коефіцієнти в передматчевій і лайв розписах.

Коефіцієнти на популярні дисціпліни

Лига Ставок футбол. В середньому футбольні розписи містять до 600 ринків. Причому, заповнюються вони задовго до старту поєдинків. Наприклад, на поєдинки Ліги чемпіонів розписи наповнюються за місяць до початку гри. Багато азійських фор, тоталів, індивідуальних у тому числі.

Коефіцієнти на популярні дисціпліни

Досить цікаво виходить з коефіцієнтами на футбол. На П1, П2 і Х контора заробляє трохи більше 3,5%. Але на додаткових ринках на кшталт "Обидві заб'ють" маржа досягає 6,6%. Тобто в межах одного розпису комісія відрізняється на 3%. Це забагато, а значить бетторам потрібно кожного разу обчислювати маржу, щоб не поставити на явно невигідні позиції.

В лайві комісія на футбольні маркети досягає 8%, а на смолмаркетах і до 9%. Хоча досить багато ринків з маржою 6-7%. Просто необхідно ретельно вивчати лінію і відсікати невигідні пропозиції.

Теніс. Зручно працювати і з тенісними лініями. У день гри кількість маркетів досягає 60. За добу до початку баталій розпис заповнюються приблизно на 80%. Досить пропозицій на окремі сети, є ставки на індивідуальні тотали, на точний рахунок в сетах і матчі. З тенісними ставками на сайті ситуація гірша. Маржа на П1 і П1 часто досягає 7%. Правда, на форах і тоталах букмекер заробляє зазвичай менше, в середньому 5,5%. Але знову ж таки, весь час потрібно визначати комісію, щоб не потрапити на невигідне парі. І тут комісія в межах однієї розпису часто відрізняється на 3% і навіть більше.

В лайві ситуація приблизно така ж. З тією лише різницею, що комісія на малопрестижні змагання досягає іноді 10%. Таким чином букмекер страхує себе від різних неприємностей, пов'язаними зі ставками на "дивні ігри".

Хокей. Букмекерська контора Лига Ставок пропонує досить широкі розписи на хокейні баталії. Наприклад, на поєдинки Національної хокейної Ліги можна знайти до 200 маркетів. До 10 видів тоталів, фор, азійських гандикапів і фор включає букмекер в розписи. Вистачає пропозицій на періоди, є ставки на кількісні показники гравців.

На хокейні ринки БК виставляє прийнятні коефіцієнти на багато позицій. Однак, і тут трапляються казуси. Наприклад, на основних результатах компанія заробляє 3,5%, а на деяких тоталах - 8%. І це в межах одного матчу. Але на щастя, на більшість позицій маржа не перевищує 5%. В лайві така ж картина.

Баскетбол. Пропозиції на баскетбольні поєдинки в БК Лига Ставок задовільнять багатьох клієнтів контори. В середньому в розписах можна знайти до 310 позицій. Найбільше, звичайно, фор, тоталів. За день до старту букмекер максимально заповнює лінію. Аналогічним чином формуються баскетбольні розписи. Багато пропозицій з комісією в межах 3-4%, але є ринки з маржою до 8%. Критично важливо визначати маржу перед реєстрацією угоди.

Кіберспорт. Букмекер приймає ставки на киберспортивні дисципліни - Лігу Легенд, Контр Страйк, Старкрафт 2, Rainbow. У передматчевих розписах можна знайти не більше восьми пропозицій. У лайві до 5 ринків. Але часто букмекер обмежується кількома ринками. Середня комісія в прематчі - 7%, в лайві - 8%.Не можна назвати вигідними пропозиції для ставок на комп'ютерні дисципліни в лайві. На основні позиції комісія варіюється від 7 до 9%. А на деякі маржа нерідко перевищує 10%.

Ставки Live

Ставки в прямому ефірі - одні з найпопулярніших способів гри на сайті букмекера. Знайти ринки можна в розділі Live. Звісно, що на першому плані футбол. Крім найкращих європейських ліг пропонується безліч інших змагань. Гравці мають змогу робити ставки в прямому ефірі на матчі багатьох ліг нижчого класу.

З досвіду багатьох гравців можна сказати, що ставки в прямому ефірі на сайті досить прості, чому сприяє хороший інтерфейс. Зміни коефіцієнтів легко помітити. Якщо зміна відбудеться зміна під час реєстрації парі, гравець побачить інформацію в ігровому купоні.

Для значної частини пропонованих матчів існує пряма трансляція, яка полегшує роботу клієнтів. Для всіх матчів існує яскрава графіка, яка містить багато цікавої та корисної інформації для користувачів.

Мобільні ставки

Як ми згадували вище, на сайті доступна мобільна версія. Бетторам доступні всі ті ж функції, що і на основному сайті: ставки, стартовий бонус, служба підтримки, фінансові операції.

У деяких випадках мобільний сайт виявляється більш ефективним. Сторінки тут відкриваються швидше, ставки приймаються оперативно. Поповнювати рахунок і виводити гроші з мобільної версії комфортно. Грати в покер та інші ігри казино в телефоні можна без проблем. Часто навіть зручніше.

Також рекомендуємо користуватися мобільними додатками Ліга Ставок, які адаптовані для пристроїв Андроїд та IOS. З ними також комфортно робити ставки.

Фінансові операції

Бетторам букмекерської контори Лига Ставок доступні всі популярні платіжні системи для переказів:

  • Visa;
  • MasterCard;
  • Webmoney;
  • Яндекс Гроші;
  • Єдиний гаманець ЦУПІС;
  • Qiwi;
  • Мобільні оператори.

Всі платежі виконуються тільки в російських рублях. Мінімальний депозит - 10 рублів, максимальний - 550 тис. Мінімум для зняття - 1000 руб., Максимум - 550 тис.

Фінансові операції

Податки. Виграші клієнтів оподатковуються 13%. Але якщо клієнт виводить більше 15 тис. рублів, то податок сплачує букмекер. Для менших сум податки сплачує сам клієнт. Протягом року дозволяється один раз виводити без податку до 4 тис. рублів.

Популярні питання

Коли знову з'явиться Лига Ставок промокод?

Точно сказати важко. Але велика ймовірність, що це станеться в 2021 році. Потрібно слідкувати за новинами букмекера і з них можна дізнатися про це точніше.

Чи можлива реєстрація в БК Ліга Ставок у мобільному додатку?

Так, цілком. Будь хто зможе створити аккаунт у мобільному телефоні. Гравцю потрібно виконати ті ж кроки, що й на основному сайті оператора. Тобто, заповнити форму реєстрації, створити аккаунт на сайті Першого ЦУПІС та пройти процедуру ідентифікації.

Що робити, якщо забув пароль від особистого кабінету Лига Ставок ру?

Потрібно скористатися формою відновлення паролю. Беттори знаходять посилання при авторизації.

Чи можливо використати Лига Ставок промокод для кількох бонусів?

Так, раніше це було можливо. Сподіваємося, що і надалі така приємна тенденція збережеться.

Чи можна робити ставки в лайві та перед початком матчів, об’єднуючи їх в один експрес?

Звісно. За правилами букмекера дозволяється включати в один експрес події з передматчової та лайв розпису.

Чи має гравець право відмовитися від бонусів Лига Ставок?

Так, кожен клієнт букмекерської контори Ліга Ставка може ігнорувати бонуси та акції компанії.

Чи є сенс робити ставки в БК Лига Ставок?

Часто новачки питають себе та інших, чи потрібна реєстрація в БК Ліга Ставок. Можемо впевненно сказати, що умови для клієнтів компанії досить привабливі. Достойні коефіцієнти та хороший вибір ринків приваблюють багатьох гравців. Надійні фінансові операції та гідний вибір бонусів спонукають потенційних клієнтів зареєструватися саме тут. Так, зараз поки що недоступний Лига Ставок промокод. Але, сподіваємося, що це лише питання часу.

Коментарі ()