Головне

Промокод 1хСтавка

Ставки з промокодом 1хСтавка . Як активувати промокод на сайті букмекера під час реєстрації. Коефіцієнти та вибір ставок на види спорту в букмекерській конторі 1xStavka. Мобільні парі та відгуки гравців
04.03.2021 21:00 3572 0
Промокод 1хСтавка
1хСтавка

Джерело - Чемпіон.

Букмекерська компанія 1хСтавка – це відомий бренд, який користується чималою популярністю у бетторів. Гравці ставлять на спортивні події, кіберспорт, політику. Оператор пропонує хороші бонуси як для новачків, так і постійних клієнтів. При реєстрації беттори активують промокод 1хСтавка, за допомогою якого можна отримати додаткові бонуси. Дізнаємося про нього детально, визначимо умови для ставок у букмекерській конторі 1хСтавка.

Приєднуйтесь тут >

Промокод 1хСтавка 2021 - STAVKAMAX

1хставка акция "Они возвращаются" приветственный бонус 1хставка промокод 1хставка
КЭШБЭК ДО 15 000₽ Получай 10% от суммы ставок с кф от 1,5 на протяжении 28 дней после регистрации STAVKAMAX
СТРАХОВКА ДО 10 000₽ Получай 10% от суммы проигранных ставок на протяжении 28 дней после регистрации STAVKAMAX
БОНУС ДО 4 000₽ Получай 100% от своего 1-го депозита в течение 30 дней после регистрации STAVKAMAX

 

Що таке промокод 1хСтавка?

Ймовірно, багато разів гравці чули про бонусні коди букмекерських контор. Зазвичай вони мають гарантувати гравцеві щось більше, ніж звичайний бонус. Яка різниця? Використовуючи спеціальні промокоди з нашого веб-сайту, беттор отримає більше, ніж у стандартній пропозиції 1хСтавка - саме тому варто ними скористатися.

Використання промокодів є абсолютно безкоштовним. Не потрібно нічого платити, а реєстрація за допомогою спеціального коду та після натискання посилання гарантуватиме цікаві доповнення на початку співпраці з букмекерською конторою. Бонусні коди необхідно вводити під час реєстрації. Якщо гравець забув активувати код, він не зможе отримати додаткові бонуси.

Найголовніше у використанні промокодів - це термін їх дії. Зазвичай термін дії коду – одним місяць. Використання протермінованого коду немає сенсу. Система просто не прийме його.

Також потрібно враховувати термін дії акції. Реєструючи обліковий запис у букмекерській конторі за допомогою коду, потрібно бути впевненим, що акція активна.

Реєстрація з промокодом 1хСтавка

Рекомендуємо створити акаунт, активувавши промокод 1xStavka на сайті букмекера. Для цього потрібно заповнити поле для промокоду та подати заявку. Потім гравець створює аккаунт на сайті Перший ЦУПІС. Останній етап ідентифікація на сайті 1хСтавка, або в касі компанії. Якщо виконати всі етапи, то беттор отримую власний кабінет та зможе поповнити рахунок та робити ставки по промокоду.

Як знайти промокод 1хСтавка?

Часто новачки не можуть одразу знайти відповідь на це питання. Але все значно простіше, ніж здається. Знайти бонусний код можна на нашому сайті. Достатньо лише скопіювати його та вставити в поле реєстрації на сайті контори. Одразу зауважимо, що у нас завжди актуальні промокоди 1хСтавка. Тому гравці без проблем отримують додаткові бонуси. Слід використовувати лише надійні джерела та сайти, що пропонують коди ставок.

При виникненні питань краще звернутися до операторів служби підтримки букмекера. Вони допоможуть розібратися гравцю, щоб він не допустив помилок при реєстрації.

Чому не активується промокод 1хСтавка при реєстрації?

Нажаль таке буває, що людина пробує активувати код при заповненні реєстраційної форми, але система не приймає її. Чому ж таке трапляється? Спробуємо розібратися. Найпоширеніша проблема в тому, що людина намагається застосувати протермінований код. Звісно, що нічого не вийде. Ще раз скажемо, що необхідно використовувати лише "свіжі" промокоди.

Існує ще такий варіант, що людина припустилася помилки при введенні коду. Таке також трапляється досить часто. Щоб цього не сталося, рекомендуємо копіювати код з нашого сайту, а не вводити його власноруч.

Рідко, але трапляється таке, що гравець сплутав сайти букмекерів. Звісно, що в такому разі не можна зареєструватися, активувавши промокод 1хСтавка. Рекомендуємо бути уважним та на плутати сайти. Для кожного букмекера створено окремі коди.

Бонуси 1xStavka

Серед популярних бонусів букмекера 1хСтавка багато клієнтів називають вітальний, тобто для новачків. Але окрім нього є ще два – "Кешбэк до 15 тис. рублів" та " Максимальна страховка 10 тис.". Розберемо окремо кожен.

Вітальний бонус 1хСтавка. Гравці, які тільки створили акаунт на сайті 1xStavka, отримують право на бонус 100% від першого депозиту. Спершу клієнт обирає саме цей бонус, погоджуючись з усіма умовами для його виконання. А вони наступні:

  • Потрібно зробити ставки на суму трьох перших депозитів;
  • Зараховуються лише експреси з мінімум 3-х позицій;
  • Мінімальний коефіцієнт для кожної події – 1,5;
  • Потрібно зробити ставки за 30 днів з моменту реєстрації.

Якщо беттор застосував промокод 1хСтавка при реєстрації, і йому вдалося виконати всі умови по відіграшу бонусу, то він отримає на основний рахунок більше 100% від першого поповнення. Точна сума залежить від того, де саме беттор знайшов промокод 1хСтавка.

Страховка 10 тис. У акції враховуються програні ординари і експреси. Гравець отримує 10% від кожного програшу, якщо мінімальний коефіцієнт для такої ставки дорівнює 1,5. Максимальна сума бонусу - 10 тис. Рублів.

По завершенню акції клієнт отримує промокод 1хСтавка. Використати його потрібно для ставок на експреси, які складаються з мінімум 3-х позицій та загальним коефіцієнтом 1,8. Якщо ставка виграє, то беттор отримує виграшну суму.

Кешбек до 15 тис. В рамках цієї акції враховуються ординари та експреси з мінімальним коефіцієнтом 1,8. З кожного парі беттору нараховується на бонусний рахунок 10%. Максимальна сума кешбеку – 15 тис. рублів. Використати отриману суму потрібно для ставки на експрес з мінімальним коефіцієнтом 1,8. Якщо ставка буде успішною, беттор отримає виграш на основний баланс.

Лінія і коефіцієнти 1хСтавка

Букмекерська контора 1xStavka приймає ставки на 30 видів спорту і ще на кіберспорт. Серед комп'ютерних дисциплін клієнтам доступні 7 видів:

  • Контр страйк;
  • ФІФА;
  • Доту 2;
  • Ліга Легенд;
  • Owermatch;
  • Старкрафт 2.

Поставити можна на як в лайв, так і в прематчі. Як бачимо, з десяток позицій є. У порівнянні з деякими буками, що спеціалізуються на операціях на кіберспорт, це гідний показник.

Кіберспорт. З коефіцієнтами непогано. У багатьох випадках комісія букмекера на основні ринки складає 8%. На тотали і фори комісія приблизно така ж. Це лайв розпис. У прематчі комісія варіюється в межах 6-7%.

В середньому по 30-40 ринків викочує букмекерська контора 1хСтавка на футбольні матчі в комп'ютерній дисципліни ФІФА. Комісія в даному випадку варіюється від 7 до 8%. В Лайв букмекер заробляє трохи більше.

Футбол. Проаналізуємо пропозиції БК 1xStavka на футбольні поєдинки. У день гри розписи містять до 1600 маркетів. За кілька днів кількість ринків досягає позначки 1500. Якщо відкрити розпис до одного з матчів, то побачимо фільтри подій і стандартний набір ринків. Багато азіатських фор і гандикапів, пропозицій на тотали жовтих карток і кутових у матчі і окремих таймах.

Радує маржа БК на П1, П2 і Х. Вона не перевищує 4%. На форах і тотальний букмекер заробляє трохи більше - до 5,5%. Але і це нормальний результат в порівнянні з конкурентами. В лайві комісія на футбольні ринки в букмекерській конторі 1хСтавка в середньому дорівнює 6%. На касові поєдинки на кшталт Ліги Чемпіонів контора встановлює комісію в межах 4-5%. На поєдинки нижчих ліг маржа досягає 8%.

Теніс. У тенісні розпису БК 1xStavka включає до 150 варіантів парі на матчі Великого Шолому і "Мастерс". Гравці знаходять велику кількість фор і тоталів. Є окремий блок для ставок на сети. Що стосується комісії на тенісні поєдинки, то в прематчі вона варіюється в межах 5-6%. З огляду на, що багато букмекери на тенісі заробляють більше, це гідний показник.

В лайві комісія 1хСтавка на тенісні ринки досягає 7%. І тут той же принцип формування маржі, що і на футбол. На престижні турніри комісія нижче, а на "Челленджери" вона вище. На відміну від деяких букмекерів, у розписах 1xStavka немає такої великої різниці в маржі в межах одного розпису.

Хокей. Ставки на хокей не можна назвати одним з головних напрямків оператора. Передматчеві розписи на поєдинки НХЛ і КХЛ заповнюються максимум 1000-ма позиціями. В день матчу організатор парі пропонує ще більше маркетів. Середня комісія букмекера становить 5%. В інших поєдинках маржа приблизно така ж. В лайві заробітки контори на хокейних ринках досягають 6,5%, що можна вважати прийнятним показником.

Баскетбол. Можна назвати широкими баскетбольні розписи на сайті 1хСтавка. На поєдинки НБА і Євроліги оператор включає до 350 ринків в день гри. За кілька діб до старту кількість пропозицій не перевищує 250. У розписах достатньо фор і тоталів, як у інших букмекерських контор. Є ставки на індивідуальні показники гравців.

На основні баскетбольні ринки комісія 1xStavka трохи менше 4%. На фори для половин та чвертей комісія складає часто 6%. На результати першої чверті букмекер стягує 6% маржі. Такі пропозиції можна назвати вигідними. Але часто доводиться визначати маржу, щоб уникнути свідомо невигідних пропозицій. В лайві комісія на баскетбол сягає 7%. І тут зберігається та ж практика, коли в межах однієї розпису маржа відрізняється на 3-4%.

Мобільні ставки

На інтернет ресурсі 1хСтавка розміщені посилання на мобільні додатки Андроїд і IOS, а також мобільна версія. За швидкістю роботи ці інструменти випереджають комп'ютерну версію. Що головне, гравці за допомогою додатків зможуть не тільки створити акаунт з промокодом 1хСтавка, але й зробити ставки з ним.

Новачки іноді хвилюються, чи можна зібрати складні експреси чи системи в мобільній версії чи додатку. Скажемо одразу, що це нескладно. Потрібно лише додати потрібну кількість ринків в ігровий купон та обрати експрес чи систему. На практиці це реалізується досить просто в телефоні. Багато гравців успішно користуються додатками 1xStavka та мобільною версією, не згадуючи про існування комп’ютерної версії. На телефоні комфортно дивитися прямі трансляції 1хСтавка трансляції.

Платежі

Клієнтам букмекерської контори Gorilla доступні наступні платіжні системи:

  • Мастеркард;
  • Віза;
  • Webmoney;
  • Ю money;
  • QIWI

Для проведення фінансових транзакцій беттори використовують рублі. Мінімальна сума для поповнення – 50 р., для зняття– 100 р. Ліміти встановлені для всіх платіжних систем. Всі операції виконуються миттєво і без комісії.

Служба підтримки та відгуки клієнтів

Найпростіше звернутися і отримати консультації - по онлайн чату. Доступні також електронна пошта та спеціальна форма. Правда, зміст відповідей іноді залишає бажати кращого. Якщо за правилами, способам ставок і ліцензії відповіді звучать досить бадьоро, то з фінансових питань гравці часто отримують незрозумілі коментарі.

Продовжуючи тему відгуків гравців 1хСтавка, відзначимо позитивні коментарі з приводу можливості отримувати багато бонусів. Деякі клієнти запитують, чи потрібне дзеркало 1xStavka. Їм відповідають, що ні, оскільки 1хСтавка – легальна компанія, сайт якої ніколи не блокується провайдерами.

Популярні питання

Де ввести промокод 1хСтавка?

Відповідь на це запитання дуже проста: введіть ексклюзивний код у поле "Промокод", яке ви знайдете на першому кроці реєстрації, заповнивши дані свого рахунку. Щоб його знайти, потрібно правильно виконати наші рекомендації

Я зможу активувати промокод 1хСтавка у мобільному додатку Андроїд?

Так, звичайно. Всі гравці, які реєструються в мобільному додатку, зможуть застосувати промокод. Головне, щоб він був актуальним на момент реєстрації.

Я зможу використати промокод 1хСтавка для кількох бонусів?

Так, промокод дійсний не тільки для вітального бонусу, але й для інших акцій букмекера. Потрібно стежити за оновленнями в бонусному розділі, та вчасно отримувати бонуси.

Чи вигідний вітальний бонус для новачків букмекерської контори 1xStavka?

Якщо гравець буде робити ставки за допомогою надійної стратегії, в нього з’являться непогані шанси відіграти вітальний бонус. Він не тільки збереже гроші на основному рахунку, але й зможе збільшити його. Але для цього потрібно уважно обирати види спорту та ринки в лінії букмекера.

Чи потрібно мені сканувати документ при ідентифікації?

Так, сканування посвідчення особи потрібно після створення облікового запису гравця, оскільки це обов’язкова умова для підтвердження рахунку. Скан документа, що посвідчує особу ( паспорт), дозволяє ідентифікувати гравця та підтвердити його вік, що є елементом захисту неповнолітніх від негативних наслідків азартних ігор.

Варто додати, що не всі дані, що містяться в документі, повинні бути доступними для букмекера. Для повної реєстрації рахунку гравця потрібна лише частина даних: ім'я, прізвище, дату народження, фото, а також номер та термін дії документів. Усі інші дані можуть бути приховані.

Чи допоможе мені служба підтримки клієнтів створити обліковий запис?

Процес реєстрації на сайті оператора простий і не вимагає особливих навичок. Однак, якщо у беттора виникли проблеми з реєстрацією облікового запису, варто скористатися опціями довідки, доступними на сайті оператора. Щоб полегшити ситуацію, на сайті є багато необхідної інформації на вкладці FAQ. Крім того, завжди можна звернутися до операторів через чат або контактну форму.

Співробітники відділу обслуговування клієнтів є добрими та компетентними, і процес реєстрації рахунку гравця простий. Консультанти відповідають на всі питання швидко та ефективно. Найпростіший спосіб зв’язатися з ними - це через чат, який працює цілодобово.

Як отримати промокод 1хСтавка найшвидше?

Бонусний код для букмекера можна завантажити на нашому веб-сайті. Все, що вам потрібно зробити, це активувати посилання на код. Після переходу до форми реєстрації облікового запису та переконайтеся, що процес був завершений. В особистому кабінеті подивіться, чи всі бонуси з кодом доступні.

Хто може отримати промокод?

Код доступний всім користувачам, які відкривають новий рахунок на сайті 1xStavka. Це основна умова, щоб претендувати на більше акцій та бонусів. Звичайно, щоб отримати 100% бонус за перший депозит, досить внести кошти на рахунок. Але з промокодом гравець отримає більший бонус. Звісно, якщо виконає всі умови для його відіграшу.

Чи варто робити ставки в 1хСтавка?

Багато гравців, які хочуть створити рахунок для ставок, задаються питанням, чи варто робити ставки на сайті або в касі 1xStavka. Виходячи з думок клієнтів, можна сказати, що це варто. Подібний висновок також можна зробити на основі досвіду гри багатьох клієнтів. Ми згадували, що оператор пропонує широку букмекерську лінію як для передматчевих спортивних подій, так і для LIVE ставок.

Беттори високо оцінюють оператора спортивних ставок за бонусами та акціями. Деякі гравці, які порівнюють оператора з іншими відомими букмекерами, задають собі питання, де краще робити ставки. На наш погляд, у кожного є свої плюси. Але лінія БК 1хСтавка наповнюється набагато швидше, ніж у конкурентів.

Однак це не змінює того факту, що багато букмекерів мають свої сильні сторони, і їх вибір справді залежить від індивідуальних очікувань гравців. Хтось ставить тільки на теніс, а хтось на кіберспорт, або на хокей. Коефіцієнти та вибір ставок для цих та інших дисциплін можуть відрізнятися в різних компаніях. Ось чому дуже важливо оцінювати кожного оператора окремо за конкретними показниками.

Висновки

Букмекерська контора 1xStavka пропонує непогані умови для ставок. На сайті доступні функціональні мобільні додатки, вистачає бонусів. Непогано працює служба підтримки. Ставлення до успішних клієнтів в цілому лояльне. З негативних моментів виділимо відсутність казино і одну валюту для розрахунків.

Коментарі ()